Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja stále rozmýšlam že si tam tie xenony dám ale stále váham či sa mi to oplatí... Ked nebudu mať pre to policajti pochopenie tak mi daju pokutu alebo vezmu tchničák a môžem lietať a vybavovať... tak neviem

Inak 8000K sa mi zdá byť dosť do modra. ja rozmýšlam na 4300K

Odesláno

Mám na autě HID xenony 6000K. Je to nejčastější používaná sada. Je super vidět, a ještě na mě nikdo neblikal , že bych oslňoval. Je pravda, že mám dobře seřízené světla. Doporučuji.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Do klasickej paraboly H7-H7 nedávaj xenón výbojky, je pravda že s tvojho pohľadu budeš lepšie videť ale zároveň budeš osľňovať protiidúce vozidlá resp. vodičov ak tak daj si čočkové svetlá, buď Angel eyes alebo Devil eyes ja mám tie druhé a mám tam 6000K svieti to dobre, ale musím súhlasiť Schreek-om, že nabudúce by som asi dal 4300K, Dôvod je že keď sa stmieva a je mokrá vozovka tak nevidíš že svietiš alebo keď sa stmieva a začína pršať. Je pravda, že ani jedny s uvedených svetiel\"tuningových\" nie sú schválené pre plynovú výbojku/xenóny/ ale oproti klasickej parabole sa dajú pekne nastaviť takže pokiaľ natrafíš na policajtov, ktorí nie sú v tom zbehlí tak si to nevšimnú, že nemáš ostrekovače svetiel a ani automatické nastavovanie sklonu svetiel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...