Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ano mas tam obd2, tato problematika sa rozobera v tomto vlakne, tak skus mrknut inas planet 2000 ti ej na nic, potrebujes kabel a licenciu a ta stoji ... ajajaaaaj.... :papa

Odesláno

cital som uz aj o tom, ze si ten cip niekto poskladal doma... neviem... ved cez ebay ta to vyjde na cca 20 €, tak neviem , ci sa to oplati doma skladat... inac s tym ELM327 ziadne zazraky necakaj, ved si cital to vlakno, ak potrebujes sem tam diagnostiku, tak jedine k neakemu manikovi, co sa tym zivi alebo oridzo peugeot...

[upravil dne 20.3.2009 maximum]

[upravil dne 20.3.2009 maximum]

Odesláno

Mam ELM327, cita udaje z cidiel a maze chybove hlasky, nic viac.

Pre planet 2000 potrebujes iny kabel (neviem presne ake oznacenie ma...), ale mas ho tu v inzercii keby si moc chcel :D

Odesláno

noo tu inzerciu som videl fuuu napad je to dobry ale ta cena ma veeelmi odlakala.to je pre mna dost penazi.ja chcem iba citat chyby a vymazat. chcem aby citalo chyby motora,klimy elektroniky.viac mi netreba.y2k malo by to toto vzladnut?tebe to cita klimu? klima mi nejde a hlavne koly tomu to chcem a do peugeotu stym nejdem tam pytaju 1500sk a to je trosku vela iba za 1 napichnutie konektora.a nikde inde mi to nevedia urobit?cize otazka islo by toto vsetko ma cip eml327?? kolko ta stal ten konektor???myslim cela koncovka?

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

cize otazka islo by toto vsetko ma cip eml327?? kolko ta stal ten konektor???myslim cela koncovka?

Klimu citat?

Podla toho ako to myslis...

A nejde?

Co nejde?Nefuka?Nejde kompresor?

O tejto problematike tu najdes toho dost...staci hladat.

Pochybujem ze ma klima nejake cidla na diagnostiku...

Kabel elm327 dokaze precitat a mazat udaje ktore dokaze zachytit RJ auta.

Teda inymi slovami, to co RJ dokaze hlasit ako chybu sa da zmazat tymto kablom.

Udaje cita tiez daco podobne co vyhodnocuje RJ, otacky motora, rychlost, tlaky,....zalezi od RJ aku mas.

Kabel stal tusim 5 dolarov, ale postovne bolo 20 sa mi zda.

Takze okolo 15-20 EUR a mas ho doma.

Si myslim ze na to na co sluzi je cena OK.

Spytam sa inak...hlasi ti RJ nejaku chybu?

Inak nevidim dovod naco by si mal ist na diagnostiku...

Ale tak ci tak, v kazdom \"lepsom\" servise ti spravia to iste ako v original (Pazot) za zlomok ceny.

PS: Skoda ze si tak daleko, inak by sme to mohli skusit...

[upravil dne 20.3.2009 Y2K]

Odesláno

vies ja mam viac dovodov preco chcem urobit diagnostiku

1.tahamoter za kazdym nastartovany mi ukaze celkove km 999999.

2.ovladaci panel sa vobec nevypina ked vyberies kluc stale svieti a ked nabehne ten rezim tam mi to vsetko vypne ale vobec si nepameta poslednu udanu teplotu ani silu ventilaora.nic je to .... a klima mi vobec nefunguje,ja som cital vsetko co som nasiel o klime ale taky pripad ako mam ja to este som nenasiel mam jedinecne auto :grr ked sa mi niekedy vypne ten ovladaci panel topenia ze ked vyberiem kluc tak sa hned vypne ako u ostatnych aut tak klima funguje,inak mi nejde vobec napetie do kompresora.skus mi povedat tvoj nazor.a ta cena za kabel bola dobra!!! to sa oplatilo.nasiel som uz aj vsetky asi cidla co su na tom aute,ale iba som ich premeral vycistil a nic,ono sa mi musi vypinat ten ovladaci panel! :xvul cital si uz take??? :mrk

mam digitalnu klimu cize automaticku.a mam v predu 1 ventilator a ten sa ani nerozbehne.ked zapnem klimu. a zima nebola robim to v garazi a tam je cca 18stupnou.cize ja uz neviem

[upravil dne 20/3/09 jarco623]

Odesláno

No jo, mas specificky pripad ako pozeram....

Skor by som riesil daco s elektrikou.

Pretoze ako som pisal, dovod na napichnutie na diagnostiku by bol u mna asi nejaka chybova hlaska...

Ale zas na druhej strane nic s tym neskazis ked to skontrolujes.

Takze moj navrh asi by bol....neries tu co s kablom (pripadne si zadovaz ten elm327), radsej napis do osobitneho vlakna tvoj cely problem (ako si napisal tu) a tam o tom mozme vsetci pokecat a snad niekto kto sa tomu lepsie rozumie (ja asi nie :D) ti rad pomoze. :papa

Odesláno

inak y2k aky program pouzivas na diagnostiku?hladol som aj v googli,ale nejak stoho neviem vysomarit.tak bude lepsie ked supnem taky aky mas ty a nebudem experimentovat.plsssss

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...