Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cawte chcem sa opytat ... idem si tento mesiac kupit audio do auta a potrebuejm od vas poradit

chcem iba 2 repraky do zadu bez subwoofera ... napojene na zosilovac radio mam toto :

http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=&id_tovar=10369&ukaz=detail&hlzaradenie=8

Chcem nejake kvalitnejsie repraky okolo tych 2000 maximalne 2500 ... hlavne aby hrala dobre bassova hudba Razz to co mi odporucite to si aj kupim tak wdaka za vsetky dobre rady

Odesláno

Čau, sice máš jen tři dveře, ale repra v zadních bocích jsou, resp. příprava - pokud tam nemáš originální papíráky:D.

Ale pokud chceš basy, tak samozřejmě do plata!

Na výběr toho máš mraky já osobně mám MAC Audio protector, ale to je o jiných prachách.

Volil bych rozměr 6x9 něco od těchto vyzkoušených značek: HERTZ, JBL, Alpine, MAC Audio....

Mě se páčí třeba tyto ovály

Odesláno
Původně zaslal: k3ep3r1

lachtis diky moc , no tie su fakt pekne :) asi si ich aj kupim ked vravis ze budu dobre ;) este raz dik

Jsou poměrně výkonné a zesák jim dodá šťávu. Ovšem hrát jsem je neslyšel, takže si projdi i jiné značky máš toho mraky na výběr:super.

Určitě se přidají i ostatní a nabídnou Ti jiné alternativy.

Odesláno

Ještě jednou já. Nedá mi to a koukám se po jiných (jako bych si chtěl dělat music já:D)!

Dost jsem slyšel o GTR-kový řadě od CRUNCH a vypadají celkem dobře, výkonné a za dobrý peníz:myslim.

CRUNCH

Odesláno

no podla mna sa to oplati, za tu cenu by som to bral, a asi radsej ten prvy 2x100, ale to je len moj osobny nazor.. ostatny budu mat mozno iny.. ;)

ja som kupoval tiez od kamarata: ground zero 2x150 rms, ale za 40 eur.. (teda vtedy este 1200,- skk :) )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...