Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

od doby,kdy jsem privezl auto ze servisu,tak me neco vrze na predu na spolujezdcove strane.Treba pri vystupovani spolujezdce nebo ze zadu.A nebo pri jizde po vetsi nerovnosti,kdyz se auto zhoupne,tak to taky zavrze.Nebo,kdyz si stoupnu k prednimu kolu a zatlacim na blatnik dole,aby se auto rozhoupalo,tak to udela taky.Nez jsem dal auto do servisu,tak to nevrzalo.

Nevite co to muze byt?Nebo kde to hledat?Je to tlumic nebo neco jineho?Dik

[upravil dne 18/3/09 jan07]

Odesláno

Když už by jsi to dával dolu ty ramena tak rovnou nech nalisovat nové čepy. Já jsem měnil min rok a taky to dělalo co píšeš- uděla jsem rovnou vše na obou ramenech a je klid -ještě jsem dělal stabil tyčky :)když už tak už:super

ale stálo mě to celkem dost

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Když už by jsi to dával dolu ty ramena tak rovnou nech nalisovat nové čepy. Já jsem měnil min rok a taky to dělalo co píšeš- uděla jsem rovnou vše na obou ramenech a je klid -ještě jsem dělal stabil tyčky :)když už tak už:super

ale stálo mě to celkem dost

a kolik by vysly ty silembloky s temy cepy?

• O 4 měsíce později...
Odesláno

taky mi to vrzalo a bylo to tim silentblokem ale menil jsem hlavne jeden čep ale rozhodl jsem se když už to bylo dole tak i na druhy strane a komplet vše oba silenbloky+čep a i na druhy strane cena cca 3000kc s praci!!

Odesláno

Mě vrzalo koncové gumové pouzdro na stabilizátoru ! Ale jenom když bylo venku vlhko. Tak jsem se potom na....... a natřel jsem ji vazelínou :mrk. když začne zase povrzávat?tak dám novou. :D a rok už nic..:super

• O 6 měsíců později...
Odesláno

chci se zeptat mě to vrže taky občas ale jen na zpátečku když jedu dopředu tak ne,a když trochu na tu zpátečku zatočím volantem vůbec nevím co to může dělat..ví někdo?

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...