Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, hlavně je toho v plánu ještě moc... Ale u něčeho jsem začít musel. U tohohle auta se s motorem už moc hrát nedá, takže ho čeká jen CHIP. Takže si budu hrát spíš s vzhledem...

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Já vím Mirasi, čekal jsem takovou reakci. Jenže na tohle auto je problém sehnat cokoliv, co rozumně vypadá, kromě orignál dílů. To musíš sám uznat.

Jj, je mi to jasný. Ale přeci jen si myslím, že ten zadní nárazník by se při troše snahy sehnat nechal - většinou jsou rozbitý čumáky.

Ad duplex: Nejsem si jistej, jak zní HDI a jak by k tomu duplex pasoval. Vzhledově by to ale určitě pomohlo. V čechách může víc členů doporučit Spei servis

Odesláno

JJ, o zvuk mi zase tak nejde... Smířil jsem se s tím, že u HDi to nikdy nebude žádnej zázral... Ale vynahrazuje mi to pohvízdávání turba...:-d Takže duplex bude spíš vzhledová záležitost...

Odesláno

paul Jane... Bude tam celá sada, tzn.: zadní a přední nárazník i prahy... Neboj, že bych tan dal jen zadní nárazník... To by byl děs a hrůza...

Odesláno
Původně zaslal: Chrisman

me se to decela libi ale podle me krasa je ten ferari kit na coupe.... tj bomba s ferari na benzine tankovat naftu...

To rozhodně, ale chci nechat aspoň nějaký základní linie auta... Kdybych chtěl Ferrari, tak prodám Coupe, začnu šetřit a v šedesáti si je koupím...:-)

Odesláno

2 gasaxx : ja vim ze tam budes mit celou tu sadu ale muj nzaor je ze coupe uz zadnou sadu nepotrebuje pac je krasne uz s tovarny. ale kazdej mame nejakej nazor a vkus. hlavni je ze se to bude libit tobe a budes stim spokojen :)

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

lacne plasty na coupe?toto ja nikdy nepochopim.to si vacsinou ludia davaju na buracky.a s tymito plastami uz tych coupe ale je habadej.:b

jo, to sice je, ale jiný plasty, který by tomu aspoň trošku slušely jsem nenašel. Jen tyhle. Ostatní jsou fakt hnusný...

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

2 gasaxx : ja vim ze tam budes mit celou tu sadu ale muj nzaor je ze coupe uz zadnou sadu nepotrebuje pac je krasne uz s tovarny. ale kazdej mame nejakej nazor a vkus. hlavni je ze se to bude libit tobe a budes stim spokojen :)

No m se to rozhodně líbí, jinak bych to tam nedával... Ale tohle je teprve začátek. Doladí se to ještě pár drobnostma a hned to bude vypadat zase o něco líp...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...