gasaxx Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Tak auto je konečně v servise a maká se na něm. Každej den jezdím pečlivě na kontroly a dokumentuji to... Dneska už auto odjelo do lakovny, tak jsem zvědavej na výsledek. Tady zatím přihazuji nějaký foto, ať máte co kritizovat... [upravil dne 17/3/09 gasaxx] Citovat
gasaxx Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Foto s předním nárazníkem a prahy bude příští týden, protože auto s předním nárazníkem nešlo dostat na odtahovku...:-D Citovat
Burisek Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 nj až to bude v laku bude to hezký.... já dneska viděl Golfa měl duplexy ve středu zadního nárazníku a vypadalo to dost dobře.... [upravil dne 17/3/09 Burisek] Citovat
MirasCC Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Ee, ode mě za použití tuzing dílů palec dolů Citovat
Vertex Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Je to na tý zadní nápravě nějaký vysoký, ne? Mě to taky nenadchlo Citovat
Y2K Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Pri tomto narazniku sa neviem nikdy rozhodnut ci sa mi paci alebo nepaci... Ale asi skor ee Citovat
gasaxx Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Já vím Mirasi, čekal jsem takovou reakci. Jenže na tohle auto je problém sehnat cokoliv, co rozumně vypadá, kromě orignál dílů. To musíš sám uznat. Jinak Burísku: Duplex do tý díry v nárazníku je v plánu. Ale asi až na podzim a prvně musím sehnat někoho šikovnýho, kdo by to byl schopnej vyrobit... Citovat
Y2K Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: gasaxx Duplex do tý díry v nárazníku je v plánu. Ale asi až na podzim a prvně musím sehnat někoho šikovnýho, kdo by to byl schopnej vyrobit... Mozem ti dat odporucanie Citovat
gasaxx Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: Vertex Je to na tý zadní nápravě nějaký vysoký, ne? Mě to taky nenadchlo To se Ti zdá. Auto stojí v kopci. Citovat
gasaxx Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: gasaxx Duplex do tý díry v nárazníku je v plánu. Ale asi až na podzim a prvně musím sehnat někoho šikovnýho, kdo by to byl schopnej vyrobit... Mozem ti dat odporucanie No povídej...:-) Citovat
gasaxx Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Ale celkem mě nadchla ta černá barva na víku kufru. Vypadá fakt dobře, Škoda, že nemám prachy na celolak. To by byla panečku jiná...:-D Citovat
Y2K Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: gasaxx No povídej...:-) http://www.a-m-a.sk/ Citovat
gasaxx Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 A jak jsou na tom cenově? Dělají na zakázku? Citovat
Y2K Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: gasaxx A jak jsou na tom cenově? Dělají na zakázku? Pri tomto aute iba na zakazku... Ak nesledujes moje vlakna, mna to vyslo 400 EUR. Ale podotknem ze koncovky cele vyrabaju, ziadne ze niekde zozenieme a presne vsetko napasuju. A je to z nereze! Ty len privezies auto a potom odvezies, a das 400 E a je to. Neviem ci drahe, mne sa to nezdalo, hlavne ked som sa o nic nemusel starat... Citovat
gasaxx Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: gasaxx A jak jsou na tom cenově? Dělají na zakázku? Pri tomto aute iba na zakazku... Ak nesledujes moje vlakna, mna to vyslo 400 EUR. Ale podotknem ze koncovky cele vyrabaju, ziadne ze niekde zozenieme a presne vsetko napasuju. A je to z nereze! Ty len privezies auto a potom odvezies, a das 400 E a je to. Neviem ci drahe, mne sa to nezdalo, hlavne ked som sa o nic nemusel starat... Jj, teď jsem na to díval. CHtějí tam auto nechat týden, což teda nevím, jak bych to udělal. Ta firma nesídlí zrovna za rohem... Chtělo by to něco v čechách...:-D Citovat
Y2K Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: gasaxx Jj, teď jsem na to díval. CHtějí tam auto nechat týden, což teda nevím, jak bych to udělal. Ta firma nesídlí zrovna za rohem... Chtělo by to něco v čechách...:-D To uz ti asi nepomozem... Ale zas nie je to daleko od hranic. A neboj, tyzden to nie je, ja som tam mal auto 2 dni. Citovat
gasaxx Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: gasaxx Jj, teď jsem na to díval. CHtějí tam auto nechat týden, což teda nevím, jak bych to udělal. Ta firma nesídlí zrovna za rohem... Chtělo by to něco v čechách...:-D To uz ti asi nepomozem... Ale zas nie je to daleko od hranic. A neboj, tyzden to nie je, ja som tam mal auto 2 dni. No ještě uvídíme, je to zatím hudba budoucnosti... Ale díky za typ... Citovat
Y2K Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: gasaxx No ještě uvídíme, je to zatím hudba budoucnosti... Ale díky za typ... Za malo...a nech sa dari...a nech to stoji co najmenej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.