Přema Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: jan.tesarcik Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Burisek klucí máte to moc hezký..... Přemku to jsi ten pásek nalepil jen na to sklo ?? Já jen to bude asi už 3M páska,ne ?? Aby se to po nějaký době neodlepilo..... jinak :potlesk hezký,a moc... Ne ne ten pásek je vložen do silikonové bužirky a ten je přilepen průhledným silikonem na sklo.....věř drží to...když jsem to nedávno prodlužoval tak bužira po strhnutí zůstala na skle a ne a ne jít dolů......musel jsem to opatrně odříznout abych nepoškodil sklo na světle...... Takze jsi vzal a ten led pasek vlozil do nejake silikonove buzirky (nejspis LED nejsou na exterier, ze?) a pak jeste silikonem prilepil na lampu?, jestli to dobre chapu? Prece ten silikon neschne hned... Nejaka izolepa na pridrzeni toho pasku behem schnuti? Mohl bys fotnout PLS za svetla detail? Ď Ne nějakou bužirku ale průhlednou přímo na tenhle pásek.....ano při přilepení jsem to přidržel cca půl hodky pap.páskou...tenká vrstva silikonu schne rychle...... detail hodím asi večer...ted jsem v práci a nemám tu auto..... Ne led pásek bez bužirky či jiného krytí není dělán na exteriér..... [upravil dne 18-3-09 Přema] Citovat
jan.tesarcik Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 To PŘEMA: Dík za ochotu, večer budu čekat foto. Ď Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Kamaradovi sem to delal na roomstera. Jeden pasek vysel na 180 Sk, kupovali sme to normal v autosoucastkach v Trnave... Vindali sme svetlo, a kedze pase je samolepici, tak sme ho polamli presne prilepili, aby licoval svetlo. Nemneli sme ho po cele delce, jako ma prema, ale jen spredu. Pak svetlo nasadili naspak, kabliky prepchali dovnutra, a zapojil primo na parkovacky. Nic tezkeho, nic draheho. K dennim svetlam a lidem, co to nechapou. Napriklad mne se celkem hodi, casto jezdim 3-4-5 km trasy, a casto se studenym motorem. Vtedy se jaksik baterka nestiha dobijat pretoze dost energie spotrebovala u startu. Pokud ji odlehcim vypnutim 2x zadnych zarovek, a 2x 55Watovych prednych, tak myslim ze to bude znacna uleva, i pro baterku... Samo jezdit denne x kilometru, asi bych se na to vyprdol... Ale takto sa mi asi zidu... Citovat
Y2K Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Stale mi vrtaju v hlave 2 veci: 1. Ako by to vyzeralo na coupe a ako by sa to tam dalo namontovat (dovnutra svetla, von) 2. Naco to mne bude ked mne svetla svietia stale po nastartovani Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Y2K Stale mi vrtaju v hlave 2 veci: 1. Ako by to vyzeralo na coupe a ako by sa to tam dalo namontovat (dovnutra svetla, von) 2. Naco to mne bude ked mne svetla svietia stale po nastartovani Co na tom nechapes ? Prema to dal za svetla celkom pekne to je videt. Koupi se pruzek, jak dlhy necham na tobe, to zalezi az pokial to chces mat. Vyberes svetlo, a nalepsi to zospodu svetla k tomu spodnemu okraju, tak ako to dal prema na obrazku. Muzes to dat len spredu svetla. nemusis to tym padem davat do paraboly, a nemusis ju rozoberat. Ja by som si to tam asi dal, problem je ten, ze nemam cire svetla, a zdaleka to tak nevynikne. A ako to bude vyzerat ? Si predstav pri okraji par rozsvetenych led a mas to. V kazdom pripade investicia za par korun Citovat
gasaxx Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Y2K: Když nastartuješ a přepneš světla do první polohy, tak svítí jen parkovačky, bez hlavních světel...:-) Citovat
gasaxx Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 A myslím, že kdy se to na Coupe dá po celý spodní délce světla, tak to bude vypadat víc než dobře... ASi do toho taky půjdu, až se mi vrátí autí... Citovat
Chrisman Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 slibovana nova fota sice porad telefon ale za svetla.... Citovat
oni Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 ja si to porad neumim nejak predstavit? to to tam mas jen tak polozeny? Citovat
Chrisman Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 tak jak se vam to libi instalace uvnitr svetla...nic se neodlepi nikdo zbytecne neremca a malo kdo si dovoli rict ze to neni dovozovy z francie a za dalsi vypada to jako original a pozornost lidi maximalni Citovat
oni Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 jo taaaaaak. no jako vypada to docela pekne cece.. Citovat
Chrisman Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: oni jo taaaaaak. no jako vypada to docela pekne cece.. si myslim...taky to docela dalo zabrat nejdriv jsem mel ve svetle nalepeny pasky jako ma tady kolega u 407 ale tydle sviti uplne jinak... ty puvodni jsem dal do kufru jako osviceni... poslu link jestly je najdu na aukru.... Citovat
Chrisman Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 tak ty linky.... jinak je dokazu sehnat taky... http://www.aukro.cz/item579498793_led_diodovy_silikon_pasek_nalepovaci_bila_30cm.html a moje bohuzel benuzu najit je to dovoz mno.... posila mi je kamos.... Citovat
chuck11 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: gasaxx Přemo, jak jsi to provedl? Vypadá to fakt hodně fajnově...:-)To jsi koupil nějakou ledkovou tyč, nebo vlastní výroba? A to máš vevnitř ve světle, nebo z venku? Je to LED pásek koupený na conradu.cz a je to nalepené zvenku...do světla za 20t jsem se neodvážil sahat.... Zdravím Přemo mohl by jsi tu napsat přesný odkaz(abych kklikl a vyjeli mi ty co si použil bez dalšího hledání) na 407 dik moc:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.