Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:myslimdobrej potrebuju poradit jak se pridela zadni spojler na 306 kdyz nema zadny uchyty nema tam nic na co by se to dalo prichytit .. prej se to nejtuje tak nevim jinak predem dik za odpoved ..........http://www.tuningbazar.cz/inzerat-15397/

Odesláno
Původně zaslal: Ziky.pažout

jo kamo to je presne on mel tam neco na cem by se dal prichytit nebo neco ...protoze ten co mam doma tam neni vubec nic a nevim jak ho mam tam soupnout :bojim

Teď tě zklamu,nemněl jsem tam taky nic,z původního nárazníku jsem vybral tu výztuhu ,která drží šroubama nárazník ke karoserii a nějakou hodinku pasování a pasování až sedne jak má být.Jo a přilepil jsem ji lepidlem co je na okna či křídla na auta.Teoreticky by tam šla i zalaminátovat, ale to lepidlo je pružnější.

Odesláno
Původně zaslal: Ziky.pažout

ty brdo ani nevis jak si mi pomohl kamo :D okamzite se do toho dam az teda budu mit cas :D jeste jendou dik moc kamo:super:super:super:super:super

Nemáš zaco od toho jsme tady,aby jsme si navzájem pomáhaly:super Taky jsem nad tím chvíli přemýšlel jak to vyřešit a tenhle způsob se mi zdál nejpraktičtější:super

Odesláno

no kamo ja kdyz jsem to dostal tak jsem na to koukal jak vul a rikam sakra jak to tam dam tak me napadlo to jsem dat a poptat se a najednou uz vim jak na to ted jeste zalezi jestli to udelam dobre :aut:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...