Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Brzdy - slaby ucinok

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.neviete co by mohlo byt mojmu levikovi ked idem pedal pretlacit a kolesa nie anie do smyku.celkovo to slabucko brzdi,platnicky su skoro nove aj v zadu rucna ide paradne.pedal ide najprv lahucko ci ze posilovac asi ide aj pumpa dobre taha.poradte co s tym.diky

Odesláno

hmm vakuovka je paradna taha ako drak aj pedal ide lahko.kvapalina neubuda.rozmyslal som ci to nemoze byt platnickami ze su dake cinske alebo tak.aj ked drzim pedal tak pekne drzi nepada dole.vsetko mam odvzdusnene.je to daka haluz

Odesláno
Původně zaslal: Vokys

a co třeba mastné kotouče nebo destičky?jestli si to měnil a neodmastil bylo by to dost pravděpodobné.:)

aj to moze byt ...mne to robilo, na zadnych bubnox... som zabudol odmastit a brzdny ucinok taky biedny,ze to iba predok zaxranoval :) nato pozor pri vymene platniciek alebo oblozeni

Odesláno

ee vsetko som vycistil a odmastil breakcleanerom.cisticom brzd.je to divne.asi ho zapalim :-D:myslim

Odesláno

ja mam ten isty problem, ale mne zadne brzdia dobre. Vpredu som uz vymenil kotuce, platnicky aj strmene a stale to iste. Mozno to bude hlavny brzdovy valec, ale nechcem to kupovat, kym neviem naisto, ci je to na chybe. Asi to nebude lacne. Kupoval to uz niekto? Kolko stoji?

Odesláno

Starline v Auto Kelly s ABS 1383,- Kč bez ABS 1211,-Kč A potom ATE s ABS 5130,-Kč a bez ABS 2804,-Kč nedávno sem to zjišťoval kamarádovi ale je to na GTI

Odesláno
Původně zaslal: bayabug

ja mam ten isty problem, ale mne zadne brzdia dobre. Vpredu som uz vymenil kotuce, platnicky aj strmene a stale to iste. Mozno to bude hlavny brzdovy valec, ale nechcem to kupovat, kym neviem naisto, ci je to na chybe. Asi to nebude lacne. Kupoval to uz niekto? Kolko stoji?

hlavny brzdovy valec? mna vysiel cisto novy 800 sk pred 3 mesiacmi? mozno skor,bez abs na 1.9d,a ma 4 vyvody :)

a btw je skoda kupvoat novy je jednoduche to vyskusat ci je dobry ,odsrobujes ho das tam kvapaliny kusok a zacnes stlacat a uvidis ci riadne vytlaca cez vyvody kvapalinu alebo nie:)

[upravil dne 22.3.2009 riderRLM]

Odesláno

tak som sa v tom dnes rypal,zarovnal som platnicky este rozbehal valceky a tlacia ako svina no monterpakou som ich zatlacal naspat a silno tlacia neviem co to moze byt ide ma porazit.sa mi zda ze skorej zadok brzdi este ako predok.vsetko som vykefoval osmirgloval odmsatil a prd z toho.uz neviem co s tym.valec bude dobry lebo drzi peeal nepada

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...