davidus Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Čau. chtěl jsem se zeptat, kde kupujete nový stěrače na coupéčka 406? dneska jsem zjistil, že gumičky se začínají odtrhávat, takže je na čase pohledat náhradu máte někdo nějakej tip co a kde a za kolik? moc díky za pomoc Citovat
jozefsv Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 origo valeo staly 23 euro.v beznej predajni na suciastky Citovat
Mirrae24 Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Já jsem spokojen s obyčejnými FLAT stěrači. Jeden mě stál něco okolo 170 kč, ale není to zas tak úplně obyč, tyto jsem koupil v Auto Kelly a mám je od Srpna, takže i kdyby se mi měly do 6 měsíců pos***, tak si koupím další, ty samé. Stírají stále dobře. A ta cena je fajn porovnání s origo, jako je Valeo, Bosch apod... Sice u těchto značek máš 100% záruku, že pošlapou dobře, jejich cena je tak 2-3x vyšší a kdyby se sečetla životnost těch \"super\" s těma \"nonsuper\", bude to vycházet podobně. Toť můj názor z mých zkušeností s těma nonsuper [upravil dne 15/3/09 Mirrae24] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.