Lenale Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 nazdárek, koupil jsem si nové alu disky, origo peugeot, dal jsem je na sveho P406, a hle, když je auto v záběru, tak je vše OK, ale pokud sundám nohu z plynu, aby auto začalo brzdit motorem, tak se začne zpředu ozyvat takové bouchání (jako kdyby byla na kole nějaká nečistota, ale nic tam není) a dělá to jen když brzdím motorem..... nevim jestli to může být diskama, nebo odchází něco jiného ..... za 10 dni jedu do Chorvatska a nerad bych tam zustal vyset díky Citovat
Luger Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 A jsi si jistý, že to před výměnou kol nedělalo? Co homokine?ák? Vypadá to jako kdyby někdo před tebou řešil špatnej homokine?ák tím, že jen prohodil pravý a levý... pak by to mohlo při brždění motorem (nebo při zpátečce) loupat... jen domněnka... Citovat
Jarda Muller Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Pokud tedy budeme předpokládat, že jsou vyvážené pořádně.Tak můžou být i ty gumy nějaké přeležele........nebo nevím....to chce něco zkusit vyměnit.... Citovat
Luger Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Ale musí to být nepříjemný pocit... jako když Ti auto šmajdá Citovat
Lenale Odesláno 31. květen 2004 Autor Odesláno 31. květen 2004 no právě že před výměnou bylo vše OK ..... ještě mě napadá jestli to nemůže dělat krátkej šroub v disku ...... zatím jsem tam totiž nechal ty z plecháčů (do alu jdou na 3 a půl otočení)..... dneska bych měl kupovat delší ...... ale to je asi blbost tím to nebude... zkusím tam vrazit zase plechy a uvidím zda to bude dělat .... Citovat
Lucky Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Ty blaho, ty jses asi sebevrah co? Na 3,5 otoceni? Brrrrr. To bych radeji pro sichr chodil chvili pesky. Citovat
Guest Filip Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 no já bych řekl že závit šroubu by měl být min 15 mm v bubnu !! ty jsi dobrej sebevrah:papa Citovat
Emiš Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 hehe 3 otoceni? Tak uz jsem se dlouho nenasmal, jeste si tam radsi dej trochu lepidla zn. Herkules a pevnost prichyceni kola se zdvojnasobi :D:D Citovat
Radek V. Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Na orig. elektrony se davaji srouby, ktere maji plochou dosedaci plochu a jak už tu psali jini, i ten sroub je delsi. U plechacu je dosedaci plocha konicka. Vymen to rychle nez si natluces kokos....... Citovat
Lucky Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Radek V.: No to se pletes, na nekterych original elektronech jsou i konicke dosedaci plochy. Ale je fakt, ze vetsinou bejvaji delsi. I kdyz opet v mem pripade jsou stejny srouby na plechace i na elektrony. Asi jsou nejaky hodne vychytany nebo co Jinak nekde jsem pochytil, ze to ma bejt 7 otacek. (bez zaruky) ale 3,5 je fakt hooodne malo. Citovat
Lenale Odesláno 31. květen 2004 Autor Odesláno 31. květen 2004 Tak pánové děkuji Vám všem ..... vyměnil jsem šrouby za delší a s pozvolnějším kónusem a ejhle závada odstraněna .... teď to má 8 a čtrvt otáčky .... jen tak pro info jeden šroub 18,20 Kč ,- díky moc všem že mám zatím hubu v cajku Citovat
brha Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Toto som riesil pre mesiacom na 307SW, skus si znova dotiahnut matice na kolesách... na nových alu maju tendenciu sa uvolnit na zaciatku díky Citovat
PESEK79 Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Kde se daji kupit delsi srouby do kol?V pneuservise nebo ....? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.