Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rádio ti ze starého do nového nepůjde , v novém modelu je už komunikace mezi rádiem ,displaym a BSI vzájemně je to spárované. Staré rádio tam spustíš ,ale pouze ze starým displayem taktéž bude problém z changerem ten je též u nového modelu nakonfigurován v BSI

Prostě starý model = samostané komponenty

Nový model = komunikace jednotek v síťi

Guest servisman
Odesláno

jenže on má starý rádio kde je displej na rádiu changer je zapojen k rádiu.Cod zadává na rádiu pokud zapojí mělo by to šlapat staré rádio nepotřebuje komunikaci s BSI.Podle mne by to mohlo makat je to prostě jako bych to napojil doma.

Kukikuk vyzkoušej to a uvidíš tohle nikdo nezkoušel,jen opačně a to nejde.:papa

Odesláno
Původně zaslal: honza406

jenže on má starý rádio kde je displej na rádiu changer je zapojen k rádiu.Cod zadává na rádiu pokud zapojí mělo by to šlapat staré rádio nepotřebuje komunikaci s BSI.Podle mne by to mohlo makat je to prostě jako bych to napojil doma.

Kukikuk vyzkoušej to a uvidíš tohle nikdo nezkoušel,jen opačně a to nejde.:papa

Tak to jsem nějak přehlíd ;) že má rádio s vlastním displaem, v tom případě by mělo normálně jet píše honza406. Osazení napájení a repro je stejné.

Odesláno

Ok diky za rady, zitra to nejspis vyzkousim na svem aute, uplne sem zapomel ze mam jeste cervenou 406ku a to je novej model :D, no jo uz ziju Coupeckem no :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...