kukikuk Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Mam takovy dotaz, pasuje radio ze stareho modelu i do noveho? Radio ma svuj vlastni display a komunikuje se stejnym changerem! Citovat
kukikuk Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 Nikdo tuto vec jeste netestoval? Citovat
pet3b Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Rádio ti ze starého do nového nepůjde , v novém modelu je už komunikace mezi rádiem ,displaym a BSI vzájemně je to spárované. Staré rádio tam spustíš ,ale pouze ze starým displayem taktéž bude problém z changerem ten je též u nového modelu nakonfigurován v BSI Prostě starý model = samostané komponenty Nový model = komunikace jednotek v síťi Citovat
Guest servisman Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 jenže on má starý rádio kde je displej na rádiu changer je zapojen k rádiu.Cod zadává na rádiu pokud zapojí mělo by to šlapat staré rádio nepotřebuje komunikaci s BSI.Podle mne by to mohlo makat je to prostě jako bych to napojil doma. Kukikuk vyzkoušej to a uvidíš tohle nikdo nezkoušel,jen opačně a to nejde. Citovat
pet3b Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: honza406 jenže on má starý rádio kde je displej na rádiu changer je zapojen k rádiu.Cod zadává na rádiu pokud zapojí mělo by to šlapat staré rádio nepotřebuje komunikaci s BSI.Podle mne by to mohlo makat je to prostě jako bych to napojil doma. Kukikuk vyzkoušej to a uvidíš tohle nikdo nezkoušel,jen opačně a to nejde. Tak to jsem nějak přehlíd že má rádio s vlastním displaem, v tom případě by mělo normálně jet píše honza406. Osazení napájení a repro je stejné. Citovat
kukikuk Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 Ok diky za rady, zitra to nejspis vyzkousim na svem aute, uplne sem zapomel ze mam jeste cervenou 406ku a to je novej model , no jo uz ziju Coupeckem no Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.