Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

takze se potvrzuje, ze kdo chce honit paradu a dava tam litaky tak je v ----, ve vibracich, jsemzvedavy jak budu v krame vysvetlovat, ze chci vratit disky, protoze mi na P klepou. Z Peugeota mi odpovedeli, ze mam napsat jmeno servisu a poslat to jinam, holt to zase bude pohadka o slepicce a kohoutkovi ...

Odesláno

Při výběru li?áků se stane, že se neodhadne pro jakou kategorii a váhu auta jsou určeny a že se vybírají pouze podle vzhledu. Pak stačí je málo a klepe to.

Odesláno

V servisu tam někdo psal, že tam musí být nějaký vystřeďovací podložky, že to nemůže být utáhlé jen na šroubech. Přý ta středová díra musí být na fest, jako u plecháčů.

Odesláno

no snad vedeli co mi prodavaji, z Peugeot.com mi odpovedeli at to da doporadku ten , kdo to na auto montoval - cili prodejce gum a disku, jelikoz oni musi vyrabet veci vhodne pro vsechny auta.:papa

Odesláno

Já jestli se někdy zmůžu na li?áky, tak to koupím u pežotu, ale asi až příští rok. Letos měli akci čtyři za cenu tří. Tak snad něco bude i příští rok.

Odesláno

Já nechci každou sezonu přezouvat. Když budu mít Jeana asi 6let, pokaždé přezout to je x2 = 12, vynásob částkou za přezutí a vyvážení x400 (asi, ceny porostou) = asi 5000,- navíc trpí taky patky u pneu. Lepší vzhled, to určitě, lehčí to taky. ...

Odesláno

Ja myslel jako ze bys koupil plechace misto litaku, jsi si jisty, ze jsou lehci ? Respektive jestli o tolik, aby to melo vliv na spotrebu atd. ? A co blbe najeti na obrubnik ?

Odesláno

Zatím nevím, vše záleží na financích. Možná že nakonec kouupím ještě jedny plecháče a za zbytek pojedu někam na dovolenou. To je taky řešení.

Odesláno

Tak, tak, ale vlastně do kolika let je člověk \"mladej\"? Každý by si měl užívat hlavně tolik, co snese jeho tělo. \"Měj rád své tělo a ono tě bude mít taky rádo\".

Odesláno

Tot otazka , nekdy se rika \"on neni blbej, on je jen mladej\" a zase nekteri by mohli mit vytesano na nahrobku \" Umrel ve triceti, pochovan v sedesati\" mam to stesti, ze jsem poznal / a poznavam/ oba typy nebo typky ?

Odesláno

Tak to jsme se zase dostali od původního témetu někam jinam. Ale souhlasím.

Četl jsem recenze z pařížského autosalonu, co napsali o 307čkách. Samé klady, kritiky minimum. Co mě zatím vadí je, že se průměrná spotřeba u mého Jeana pohybuje od 7,5 do 7,2/100. (16 benzín). Níž se nemůžu dostat, to už bych se plazil. Jak jste na tom ostatní?

Odesláno

Disky jakýkoliv koupit nejdou. Rozteč a počet šroubů, průměr středové díry, váha a výkon auta, kombinace s pneu, aby se to tam vůbec vešlo, ET, a bůh ví co ještě. No a taky cena, co do toho člověk chce vrazit, zabezpečení proti krádeži, .....:(

Odesláno

Dobre, ale nikdo mi nevymluvi, ze kdyz jdu do servisu, reknu co mam za auto, prodejce mi predvede na PC jak budou disky na mem aute vypadat, cili zna nejen typ , znacku ale i barvu, objedna znacky peugeotu na disky a pak je tam namontuje a pak to nefunguje, tak je neco divneho ve state pezotackem... :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...