Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kolik zaplatit za očalounění sedaček

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

Původně zaslal: bl@cker

zdravim. no po tom co sem se tu docet bych pro tebe Sobole mel asi taky pracicku. ale az tak behem leta ted sem investoval moc :) Mam 307cku v polokuzi a predchozi majital se o tu kuzi taky moc nestaral. zadni sou jeste v poho ale ten predek teda nic moc. jak budu mit foto tak to sem hodim. pokud by jsme se nejak domluvili rad bych komplet predek a u zadnich sedadel jen stredy. :super

tak určitě se můžeme domluvit, ale pokud budou chtít všichni ti co mi psali tak na Tebe opravdu dojde řada někdy v letě :D si dělám srandu, stihne se to, volného času mám dost.. příští týden se akorát stěhuju do nového bytu tak budu čalounit v bojových podmínkách..ale už tam mám vymezenou půlku místnoti na práci..:potlesk

vzal sem si tvoje icq tak pak dam vedet :roker

Odesláno

ted me tak trapne napadlo, polokuzi zvladnes? Ale ptrebuju bocnice a operaky ve predu, neni to stred. Umel bys to dat? Kdyztak poslu foto a popr. v lete sjedu na dovcu nekam k tve blizkosti :D

Odesláno

polokuze, kuze se dá.. nejhorší jsou ty uměliny z pěny- viz ta palubka.. foto posílat nemusíš.... určitě se to bude dát udělat bez problému..

Odesláno

jako sehnat druhou palubku? by jsi měl dvě? jednu origo a druhou by jsis nechal čalounit jo.. no záleží na tom čím čalounit a na složitosti..takže Ti nepovím přesně.. ale kolem 1500

Odesláno

jen maly dotaz kdyz mam v palubce airbag a ty by si to precalounil nevadi mu to ve vystreleni?:myslim jinak ocalounil by si i chryslera? Tva prace me zaujala tak bych mel i zajem:D

Odesláno

Ten plast tam je tenčený v místě kde vystřeluje..ale je tam v celku dohromady s palubkou ,takže pokud dobře počítám tak to v pohodě těch pár mm navíc prostřelí zkrz tu látku...

Na tvou otázku Ti odpovím otázkou.. myslíš že když mám vykuchané sedadla, palubku či obložení dveří že poznám z čeho to je? :aut jooo humera H1 bych možná poznal :D

Odesláno

hummera h1 by poznal i slepej:) ok tak to by sme se nejak domluvili ale nebude to hned

Odesláno

ještě přidám nějaké obrázky z dnešní práce.. jinak od zítra odpoledne začínám dělat na Tomových sedačkách.. takže postupně budu přidávat foto pokud Tom406 dovolí..

1dil.jpg

2dil.jpg

3dil.jpg

[upravil dne 20/3/09 Sobol]

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

ještě přidám nějaké obrázky z dnešní práce.. jinak od zítra odpoledne začínám dělat na Tomových sedačkách.. takže postupně budu přidávat foto pokud Tom406 dovolí..

1dil.jpg

2dil.jpg

3dil.jpg

[upravil dne 20/3/09 Sobol]

:D to víš že jo. jsem zvědavý jak to bude vypadat.:mrk

Odesláno

to:tom406 - sakra takhle to zpizdit :bacha to se nedivím že jsi nasranej :roker,byl bych taky.... kdyby rovnou řekla je to problém,člověk to vezme,ale tohle ??

to:sobol - jak velkej by byl problém potáhnout nějakým šedým semišem tunel do 406 ?? Jen tunel díky, jak jsem koukal na Tvou práci tak to asi problém nebude,jinak moc hezky si očalounil autí...:super no.1

[upravil dne 21/3/09 Burisek]

Odesláno

moc velký problém ne.. tam je nejhorší akorát ta přihrádka na pití.. jinak se to dá... příští týden mě taky čeká tunel z octávky... takže hodím foto pak.. dneska možná hodím foto jak to je poskládáno v autě všechno..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...