palino1982 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Zdravim, mám možnosť kúpiť sedadla z S16, chcem sa spýtať či niekto nevie ako tam funguje ovladanie - sklapanie. Je to klasicke mechanicke ako u normalnych sedadiel alebo je tam nejaká elektrika. Kdesi som videl, že niekto predával a spomínal aj nejaká pamäťoví klinek či čosi take, tak ma napadlo či sa neovladaju nejakým gombíkom elektricky, a to by som mal asi problém pretože ja na svojich starých nič také nemám. Inač mám 206 1.9D. Dik za všetky odpovede Citovat
NO3IA Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 no když máš možnost je koupit,tak se ně koukni a uvidíš jaké mají ovládnání Citovat
cream Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 pokial viem, ziadna elektrika v sedadle nie je (okrem airbagov a vyhrevu sedadiel-nemusi mat) cize posuv len packami Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: palino1982 Zdravim, mám možnosť kúpiť sedadla z S16, chcem sa spýtať či niekto nevie ako tam funguje ovladanie - sklapanie. Je to klasicke mechanicke ako u normalnych sedadiel alebo je tam nejaká elektrika. Kdesi som videl, že niekto predával a spomínal aj nejaká pamäťoví klinek či čosi take, tak ma napadlo či sa neovladaju nejakým gombíkom elektricky, a to by som mal asi problém pretože ja na svojich starých nič také nemám. Inač mám 206 1.9D. Dik za všetky odpovede S tím klínkem sem to psal já.Ta sedačka je jenom na táhla,které sou na sedačce,takže elektrika ne, akorát ten klínek je v pojezdech aby si nemusel pokaždé znova štelovat sedačku [upravil dne 13/3/09 L.I.P.O.8] Citovat
palino1982 Odesláno 13. březen 2009 Autor Odesláno 13. březen 2009 Chalani dik za objasnenie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.