Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mám možnosť kúpiť sedadla z S16, chcem sa spýtať či niekto nevie ako tam funguje ovladanie - sklapanie. Je to klasicke mechanicke ako u normalnych sedadiel alebo je tam nejaká elektrika. Kdesi som videl, že niekto predával a spomínal aj nejaká pamäťoví klinek či čosi take, tak ma napadlo či sa neovladaju nejakým gombíkom elektricky, a to by som mal asi problém pretože ja na svojich starých nič také nemám. Inač mám 206 1.9D. Dik za všetky odpovede

Odesláno
Původně zaslal: palino1982

Zdravim, mám možnosť kúpiť sedadla z S16, chcem sa spýtať či niekto nevie ako tam funguje ovladanie - sklapanie. Je to klasicke mechanicke ako u normalnych sedadiel alebo je tam nejaká elektrika. Kdesi som videl, že niekto predával a spomínal aj nejaká pamäťoví klinek či čosi take, tak ma napadlo či sa neovladaju nejakým gombíkom elektricky, a to by som mal asi problém pretože ja na svojich starých nič také nemám. Inač mám 206 1.9D. Dik za všetky odpovede

S tím klínkem sem to psal já.Ta sedačka je jenom na táhla,které sou na sedačce,takže elektrika ne, akorát ten klínek je v pojezdech aby si nemusel pokaždé znova štelovat sedačku

[upravil dne 13/3/09 L.I.P.O.8]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...