Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj všichni srazil sem před nějakým časem zajíce a přím to schytala pravá přední mlhovka vydržela, ale začala se rosit a dnes už ani nesvítí nevíte někdo jak se vymění žárovka popř estli by se dalo nějak zamezit tomu rosení moc dík

Odesláno

To roseni bych videl na to ze je,bud nekde praskal mlhovka.A nebo ti to netesni.A vindani zarovky,lehni pod auto a primo pod mlhovkou jo mali plas,mel by drzet na 5sroubech.Vysroubujes,sundas plast a dostanes se k ty zarovce,ted akorat nevim jestli otocis do prava a nebo do leva a vyndas ji.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak som to vycistil, ponatieral a pretesnil silikonom.Uvidim ci bude este zatekat.

A na znazornenie vybratia ziarovky-treba pootocit modrou objimkou(hneda sipka) a pokial niekto chce vybrat celu hmlovku z auta, je treba vybrat celu odrazovu cast hmlovky vytocenim spodneho srobu a vycvaknutim na boku(cervene sipky), aby si sa dostal k vrchnemu srobu uchytenia hmlovky.Mne to chvilu trvalo, kym som na to prisiel, ze to mam dat dolu.Potom som ten srob v pohode vytocil a hmlovka bola von.

post-0-14109605952435_thumb.jpg

• O 6 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...