Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neviete dakto poradit co by mohlo sposobovat kolisanie otacok dakedy normalne pocas jazdy ako vyradim zhasne. na volnobehu kolisaju otacky smerom dolu zacne dusit motor a zhasne cim by to mohlo byt? auto Peugeto 206 GTi 2.0l benzin

Odesláno

ako zapalovacie kable co si snimi mal? som skusal aj skrtiacku klapku precistit a zdalo sa ze to je ok ale tak za 2 dni to robilo zasa ale tak zvlastne je ze to nerobi stale ja neveim napriklad 2 dni nic a na 3 den to robi alebo dakedy len sem tam ako kedy ...

Odesláno

No mne to tiez robylo len vtedy ked som mal pustene strtavacie svetla ale ked som pustil hmlovky alebo dialkove tak v poho a to len vtedy ak prsalo a teraz asi 2 mes. nic aj ked prsi:myslim

[upravil dne 11/3/09 306gti6]

Odesláno

tak tie foto ja mam uplne iny motor a ten konektor tam nieje ale podobny som nasiel s boku motora ale ten je zapojeny a som skontroloval vsetky konektory ktore som nasiel a boli zapate tak tym to asi nebude ....

tak co nikto nic ?:(((

[upravil dne 14.3.2009 smashing]

Odesláno

nikto nevei poradit bol som aj na diagnostike a vsetko ok tak neveim uz ..

este ma napadlo ci to nemoze robit katalizator teda to ze napr. ked zle preradis alebo sme tam ides do nizsich otacok ci nezacne motor zle spalovat a potom to roby problem ...

Odesláno

Mě dělá něco podobnýho 206CC s S16 a dost lidí mi řikalo, že často odchází zapalovací lišta - mam tam Sagem. Ne že by to teda chcípalo ale má to nízkej volnoběh a motor se docela slušně pajtluje. Nebo nevíte někdo co by to mohlo bejt popř. jinýho?

Odesláno

neviem ci na 206 je krokovy motorcek,,, ak hej, tak ho skus precistit.... mne robilo toto iste a ked som ho precistil, tak pohoda. len hlavne ho nerozoberaj, len ho vyber von a to co sa da vycisti technickym benzinom a je to. ja mam krokac na skrtiacej klapke.

Odesláno

no neveim ci ma krokovy motorcek to som nepozeral no tak a mal by som ho teda hladat na skrtiacej klapke? ak dakto vie kde je konkretne a ci vobec je na 206 ale GTI motore tak sme stym

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...