smashing Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 neviete dakto poradit co by mohlo sposobovat kolisanie otacok dakedy normalne pocas jazdy ako vyradim zhasne. na volnobehu kolisaju otacky smerom dolu zacne dusit motor a zhasne cim by to mohlo byt? auto Peugeto 206 GTi 2.0l benzin Citovat
Mahel Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Mne to na 306ke robilo zapalovacie kable. Citovat
smashing Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 ako zapalovacie kable co si snimi mal? som skusal aj skrtiacku klapku precistit a zdalo sa ze to je ok ale tak za 2 dni to robilo zasa ale tak zvlastne je ze to nerobi stale ja neveim napriklad 2 dni nic a na 3 den to robi alebo dakedy len sem tam ako kedy ... Citovat
georgegg Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 zkus tohle, ze začátku mi to dělalo taky jenom občas a pak už pořád Citovat
306gti6 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 No mne to tiez robylo len vtedy ked som mal pustene strtavacie svetla ale ked som pustil hmlovky alebo dialkove tak v poho a to len vtedy ak prsalo a teraz asi 2 mes. nic aj ked prsi:myslim [upravil dne 11/3/09 306gti6] Citovat
smashing Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 cca asi tak 6 mesiacov dozadu som menil komplet filtre, olej, brzdovu vsetky kapaliny , aj do chladica novu zmes skratka new revizia tak v to to nebude ... Citovat
smashing Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 a tebe to pomohlo? Původně zaslal: georgegg zkus tohle, ze začátku mi to dělalo taky jenom občas a pak už pořád Citovat
georgegg Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 měl sem vypojený ten konektor jak je na fotce Citovat
smashing Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 tak tie foto ja mam uplne iny motor a ten konektor tam nieje ale podobny som nasiel s boku motora ale ten je zapojeny a som skontroloval vsetky konektory ktore som nasiel a boli zapate tak tym to asi nebude .... tak co nikto nic ?(( [upravil dne 14.3.2009 smashing] Citovat
smashing Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 nikto nevei poradit bol som aj na diagnostike a vsetko ok tak neveim uz .. este ma napadlo ci to nemoze robit katalizator teda to ze napr. ked zle preradis alebo sme tam ides do nizsich otacok ci nezacne motor zle spalovat a potom to roby problem ... Citovat
Guest jezevcik Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Mě dělá něco podobnýho 206CC s S16 a dost lidí mi řikalo, že často odchází zapalovací lišta - mam tam Sagem. Ne že by to teda chcípalo ale má to nízkej volnoběh a motor se docela slušně pajtluje. Nebo nevíte někdo co by to mohlo bejt popř. jinýho? Citovat
vdacny Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 neviem ci na 206 je krokovy motorcek,,, ak hej, tak ho skus precistit.... mne robilo toto iste a ked som ho precistil, tak pohoda. len hlavne ho nerozoberaj, len ho vyber von a to co sa da vycisti technickym benzinom a je to. ja mam krokac na skrtiacej klapke. Citovat
smashing Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 no neveim ci ma krokovy motorcek to som nepozeral no tak a mal by som ho teda hladat na skrtiacej klapke? ak dakto vie kde je konkretne a ci vobec je na 206 ale GTI motore tak sme stym Citovat
vdacny Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 fakt neviem ci to tam mas, ale vsetky priznaky nasvedcuju ze je to prave to. skus sa spytat v servise, sak za spytanie nic nedas... a na koniec: diagnostika ti to nezisti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.