Qcko Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Hladal som nieco taketo, ale akosi som tu nenasiel, nie je to asi ani tak tuning, ale dam to sem:mad: Na P306 mam uz tu latku na dverach dost vysuchanu (no proste ma 10 rokov no:roll) a tak ma napadlo, ze by som si kupil latku, vyplne dveri zhoril, staru latku strhal a dal si tam novu...s lepidlom problem nemam, je ich dost druhov, mne sa najviac pozdavaju tie v spreji...ale skor mam problem s vyberom latky:myslim...ta na dverach je vyditelne hrubsia a na nete, ani v ziadnom obchode som taku este nevidel, ani neviem ako sa taka latka vola (a nechcem kozu/kozenku, to sa mi vobec nepaci)...tak nevie niekto nahodou kde by sa taka latka dala zohnat??? Zatial som nasiel toto, ale neviem, ked to je v sekcii autohifi:myslim http://potahove-materialy.aunika.com/ a este jedna otazka....ak uz niekto rozoberal dvere na P306, daju sa tie vyplne nejako rozumne rozobrat (proste oddelit tu dolnu plastovu cast od tej s latkou:papa)... Citovat
marko306 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 ani nie. Tam je je to na stuploch ktore su rozstavene. Ale ci sa to da roztavit a znovu dat naspet netusim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.