Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si zas v sobotu všimnul prapodivného zvuku z pravého předního kola. Dobrá zpráva nebylo to ložisko v kole. Špatná je, že mi zas praskl brzdový kotouč :nevim Tak se chci zeptat jestli je to normální. Ty kotouče jsou na autě měsíc. Měnil jsem je hlavně proto, že ty původní byly dost jeté a hlavně praskl mi levý kotouč. Je možné aby po cca měsíci ten kotouč praskl:myslim Děs a hrůůza. Na doporučení známého jsem tam dával kotouče a desky ATE, že by měly být kvalitnější a něco vydržet. No nevím je to u 106tek normál, že ty brzdy jsou poddimenzované, nebo jen jezdím jak hovado :myslim

Odesláno

No na reklamaci to kazdopadne pude, jen co nekde vystracham ten stary kotouc :) uvidim co mi řeknou. No ještě jinak máte s tím někdo zkušennosti? Myslím s reklamacemi? Dělají problémy, nebo to bývá v poho?

Původně zaslal: jakub106GTI

to je divný hele taky bych to reklamoval a ještě se podíval jestli je na brzdách vše ok- prostě bych to prolezl

no brzdy samo jeste poradne prolezu, ale bylo by mi hooodně divný kdyby praskl ten samej kotouč, teda levej tak bych uvažoval o nějaký botě na autě, ale když praskl pravej... no uvidíme.

[upravil dne 9/3/09 Starejbar]

Odesláno
Původně zaslal: Starejbar

No na reklamaci to kazdopadne pude, jen co nekde vystracham ten stary kotouc :) uvidim co mi řeknou. No ještě jinak máte s tím někdo zkušennosti? Myslím s reklamacemi? Dělají problémy, nebo to bývá v poho?

Původně zaslal: jakub106GTI

to je divný hele taky bych to reklamoval a ještě se podíval jestli je na brzdách vše ok- prostě bych to prolezl

no brzdy samo jeste poradne prolezu, ale bylo by mi hooodně divný kdyby praskl ten samej kotouč, teda levej tak bych uvažoval o nějaký botě na autě, ale když praskl pravej... no uvidíme.

tuším že Makouš mě říkal že mu taky praskají kotouče ale on s tim jezdí trošku jinak:D

Odesláno
Původně zaslal: marko306

este taka otazocka, ze ci si po intenzivnejsom brzdeni nevletel niekde do mlaky alebo tak.

Hmm toho si nejsem vědom. Je teda fakt, že ty brzdy nejspíš moc nešetřím, zvlášt po Brně ne. Holt mě sem tam baví lítat brzda plyn. Ale to by snad měly vydržet zvlášt když to je jen občas

Odesláno
Původně zaslal: Starejbar

Původně zaslal: marko306

este taka otazocka, ze ci si po intenzivnejsom brzdeni nevletel niekde do mlaky alebo tak.

Hmm toho si nejsem vědom. Je teda fakt, že ty brzdy nejspíš moc nešetřím, zvlášt po Brně ne. Holt mě sem tam baví lítat brzda plyn. Ale to by snad měly vydržet zvlášt když to je jen občas

mne takto praskol jeden na facku takto ale fest az bolo pocut ako bucha. Tam kde praskol sa vychylil kulilincek. Ale zas je pravda ze som ich mal stacane a boli dost tenke takze to len taka mala uvaha;)
Odesláno

No tak to dopadlo tak, že jsem prostě v kelly koupil kotouče nové, zase ATE a přehodil je. Ty staré jsem samozřejmě hodil na reklamaci, tak uvidíme s čím na mě přijdou. dám pak vědět jak to dopadlo :)

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Taky mám problém z brzdama při 110km i mín při přibrždováním mi to mlátí do volantu kotouče jsou od vánoc ze začátku jsem na tvrdo nebrzdil.Asi bude zkroucený kotouč dá se to reklamovat?

Odesláno

Starejbar:

mě nikdy na bendixech neprashnul kotouč a to dostávali kouř na slalomech že byly i do modra:-D a nic.... měl jsem tam ferodo......ale to asi bude spatnej matroš tam to nemá co zapřícinit jen možná to brzda plyn ...:-D a nedavat novím kotoučum hnet čočku:-D koukni se jestli ti jezdí tmeny jestli nejsou zatuhlé....

Myšáček: zkroucený

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...