Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 309 GL 1.4 47kW(65PS) - nová kola na léto

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes se zase něco dělo... dal jsem do černýho laku zadní nárazník + nová červená na lišty. Nárazník jsem musel v jednom místě vykitovat, byly tam dost hluboký rýhy, asi jak mě někdo nabral na parkálu nebo nevím. Práce se ale vyvedla a už mě čeká jen přední nárazník :super

post-0-14109608557428_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: milhaus

myslím,že ten kit tam moc držet nebude - vlastní zkušenost (bohužel:( )

Když to pěkně naruší lamelovym kotoučem,odmastí acetonem,a použije tmel s vláknem ,tak to už nikdo neutrhne;)

Odesláno

no narušený to bylo dost, byl tam až 5mm rýhy, široký až 3mm, prostě dost podřený... odmastěný to bylo perchlor ethylenem (osvědčil se mi nejlíp na odmašťování - aceton si občas nesedí s některými plasty) a tmel nevím co to byl zač, nějakej zbytek zelenýho blivajzu, do kterýho se ještě přidávalo jakýsi růžový lepidlo...

navíc... je to jen nárazník, jenom jsem chtěl, aby tam nebyly takový díry... když se to urve, tak se na to vykašlu a přestříknu to u s těma rýhama :)

[upravil dne 27/7/09 N3R3Z]

Odesláno

Pěkný:super

Je to podle fotek kit se skelným vláknem,opravdu hnus:D Jestli ti to nepopraskalo když jsi dával nárazník na auto,tak už by to nemuselo dělat nic,ale uvidíš časem. Rozhodně to prokouklo;)

Odesláno

dík, no aji jak to uschlo, tak to vypadlo že je to se skelným vláknem... brácha s tím kdysi kitoval známýmu blatníky, tak jsem zbytek spotřeboval... navíc jsem s tím zkoušel ještě před stříkáním pořádně ohýbat, jestli nepraskne a nic se s ním nestalo, krásně se to ohýbalo... zítra ještě asi sfouknu pření nárazník a mám to komplet... ještě dám preview jak bude vypadat maska... budu tam muset chytit tahokov (ten je teď už stříklej do červený barvy, foto nemám) a ještě nějak připevnit znak

post-0-1410960856787_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak pežotek dostal trošku ozdravné kůry. Výměna oleje a s ní spojené namontování čidla na teplotu oleje, takže už budu mít plně funkční GTi budíky, dále pospravený výfuk, už měl semtam dírku a na volnoběh zněl spíš jak nafťák, plus byl smrad při otevřeném oknu cítět i v kabině. A nakonec to nejlepší, končně se vyřešilo bouchání v poloose při raidu v záběru a při nadlehčení předku (třeba na horizontu). Už mě do zimy čeká jen výměna zadního levého blatníku a zalepení rezavých míst v podbězích.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...