Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 309 GL 1.4 47kW(65PS) - nová kola na léto

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vokys

Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: N3R3Z

chci aby moje auto bylo police-friendly :) ale možná časem jo

Když jsem měl 15\" tak mě stavěli párkrát a nekdy žádnej problém.Akorát gumy se jim moc nezamlovali:D

A co se jim na nich nezamlouvalo?že by hloubka vzorku?:D

no já mam taky 15ky a nikdo mi zatim nic neřikal...ale já je mam naštěstí psaný jako origo ale pochybuju, že by to u policie všichni věděli...

Přesně tak,byli to slicky:D Já je nemám napsaný v techničáku,ale cajti na to kašlou,navíc při běžném pohledu není poznat že to kolo je nějak větší než má být...teď budu dávat 16\",tak snad to taky bude procházet:D
Odesláno

Tak sice už je to delší doba, co mám tapecy namontovaný, ale až dnes jsem to vyfotil. Sice to dalo fušku odpojit a zas připojit ty kabely od světel (nemám tušení proč jsou vedený právě tudma :D ale nakonec se podařilo a dokonce všechny světla svítí tak jak mají :)

post-0-14109605476241_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dlouho jsem sem nic nenapsal, tak to trošku napravím

Co se od posledního updatu provádělo na mojí 309tce

Vytáhl se motor a znovu se uložil, bouchalo mi totiž v pravé části přední nápravy a zjistilo se, že je špatně uložený motor. Při té příležitosti jsme rovnou přehodili na letní gumy.

Jinak na konci tohoto týdne mě ještě čeká výměna uložení předního pravého stabilizátoru a musím se ještě mrknout na dráty od alternátoru, protože mi občas blbne dobíjení.

Jinak se poštěstilo a na 80% na mě čeká přední GTi nárazník :super:roker dále mi snad už tenhle týden dojde středový tunel a digitální hodiny

Dál už mám vyhlídnuté lepší autorádio, a to ALPINE CDE-101R plus k němu ještě vezmu repro HERTZ ECX 690 NEW

[upravil dne 11/5/09 N3R3Z]

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

dobrý:super, já jsem mlhy nakonec koupil fungláče. Na kolik vyšel? Já za chvilku vyrážím pro to GTi, tak nahoď cenu, kolik bys dal za ty lišty na pětidvířko. Zájem má ještě milhaus, tak můžem udělat malou dražbičku;) Při stejné ceně má přednost on, byl první

[upravil dne 28/5/09 Honza309D]

Odesláno

Jak tak koukám,tak snad všechny nárazníky nemají krytku na oko:D Já jí pro jistotu zavařil aby mi nikde neupadla:D Jinak :super pak dej foto na autě,mlhovku jsem měl jednu komplet i s rámečkem,ale zrovna dneska mi spadla a rozmlátila se na sr*čku:(

Odesláno

no já vepředu oko mám a ne jednou jsem ho už použil, takže díra mi tam ani nevadí... momentálně jsem dojel z pomaturitní chlastačky, takže nevím jestli zítra budu schopen něco dělat :D ale snad jo

jinak už mám v autě nový autorádio, zítra doufám přibude i repro, takže počítejte s fotkama

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...