Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 309 GL 1.4 47kW(65PS) - nová kola na léto

Recommended Posts

Odesláno

tahle sranda mě přišla na 2 litry vína.. naštěstí mám vlastní domácí víno, takže vlastně gratis... ale firmu ve které mi to obšili zveřejnit nemůžu na žádost známého... sorry

Odesláno

Tak dnes jsem se doma nudil a pak mě ani nevím jak napadla taková drobná úprava volantu. Sice je to jen trapná \"lak na nehty\" úprava, ale mě se líbí, a ladí mi k autu :D

post-0-14109605278961_thumb.jpg

Odesláno

no asi to ještě jednou vemu, hlavě se pak uvidí jak to tam bude držet... pokud se to bude ošoupávat, tak si asi budu muset sehnat něco lepšího jak lak na nehty

Odesláno

Podle mě to bude držet v pohodě.Není to místo kam saháš,teda spíš tam nesaháš vůbec,tak že myslím že to vydrží:)Dobrá práce,volant fakt hezkej!Co bude dál?

Odesláno

dál. no asi víš že mám v záloze jedno GTi na díly, takže z něj ještě tapecy na boky kufru, zapojení osvětlení kufru, teď někdy v týdnu dojde středový tunel k řadičce, pokud se zaštěstí tak budu mít přední nárazník s mlhovkama :) pak bych rád sehnal nějaký pěkný křídlo ať nemusím mít na kufru pořád ty stříbrný nálepky :D a na léto možná pořídím nějaký trapný 13\" liťáky ať nemusím mít strach z polcajtů

je toho hafo, jen peněz není zrovna nejvíc :D

Odesláno
Původně zaslal: N3R3Z

chci aby moje auto bylo police-friendly :) ale možná časem jo

Když jsem měl 15\" tak mě stavěli párkrát a nekdy žádnej problém.Akorát gumy se jim moc nezamlovali:D
Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: N3R3Z

chci aby moje auto bylo police-friendly :) ale možná časem jo

Když jsem měl 15\" tak mě stavěli párkrát a nekdy žádnej problém.Akorát gumy se jim moc nezamlovali:D

A co se jim na nich nezamlouvalo?že by hloubka vzorku?:D

no já mam taky 15ky a nikdo mi zatim nic neřikal...ale já je mam naštěstí psaný jako origo ale pochybuju, že by to u policie všichni věděli...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...