JimBeem Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Zdravím, tak mám docela problém - olej v chladiči (žádná mastná mapa, ale hodně oleje). Pod víčkem byla slabá vrstva emulze tak sem koukl do chladiče a hotovo Z výfuku se nekouřilo Tak se ptám na dobrej servis v okolí Brna, můžete mě něco doporučit? bude to jenom těsnění pod hlavou? Motor teče na levé straně nad altíkem. [upravil dne 20.3.2009 JimBeem] Citovat
hloze-ja Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Servis neporadim, ale to uz neodkladej. Muze to by jen tesneni nebo i dirka v hlave. To se nepozna pred rozebranim. Tam jak tece maji motory TU mazaci kanalek. Ted to hlidam, taky mi to slzi, ale zatim se zda, ze je to v poho.. Pak hod info, jak jsi dopad. Citovat
chucknorek Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 urcite je to tesneni pokud tece olej u altiku. francouzy nevyrešily to tesnení ma v sobe gumu.. ale jak dostat olej z chladice??? hlavne to neodmastuj saponatem uz sem to videl....bublifuk:papa Citovat
JimBeem Odesláno 20. březen 2009 Autor Odesláno 20. březen 2009 Tak auto je z nemocnice doma, diagnoza - těsnění. Hlava po brusu a tlakování ok. Jinak nový gufírka ventilů, komplet rozvody i s vodní pumpou a už zase brumlá Citovat
vendelinek Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Tak ať dlouho slouží bez dalších investic a hodně km bez nehod Citovat
JimBeem Odesláno 22. březen 2009 Autor Odesláno 22. březen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Tak ať dlouho slouží bez dalších investic a hodně km bez nehod Díky moc. Doufám, že ty investice už nebudou (alespoň né tak vysoké). každopádně mě v budoucnu čekají přední kotouče... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.