Zdeny Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Dorazil jsem sice později,ale bylo to fajn posezení,účast docela hojná:superDěkuju klubu za dárky a Chinchile za dort:potlesk Mějte se a snad mi to příště zas vyjde:papa Citovat
.mycTD Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 jj, č.i.n.č.i.l.a dort byl vskutku podareny:super ja to musim poznat, bo uz jsem dnes jeden sfutroval k obedu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Tak ja uz jsem take doma. Rad jsem vas opet videl a nove tvare poznal. Diky za bezva srazik. Bylo fajn videt nektere prekvapene tvare P.s. Ten vrchni byl vazne divnej. Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Jsem ráda, že dort chutnal:super Díky klubu za dárky:papa Přeju pražské sekci, aby i ten jejich 50. džbán byl alespoň tak povedený jako ten náš prígl Citovat
ChodeC Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Tak ja uz jsem take doma. Rad jsem vas opet videl a nove tvare poznal. Diky za bezva srazik. Bylo fajn videt nektere prekvapene tvare A to ses bal, ze bude slaba ucast Diky ch.i.n.ch.i.l.e za dortik a klubu za tricko - Trundik se s velikosti trefil presne Neupravene fotky na FTP (125MB): ip: 83.240.59.148 login: peugeot heslo: amisdelion Az bude cas, tak je hodim zmensene na nejaky server a neco bude asi chtit trosku doostrit. [upravil dne 20/3/09 ChodeC] Citovat
Demo Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 rad jsem vas videl, bohuzel na takovou chvilku, ale nasledujici program dopadl vyrazne nad ocekavani Citovat
ChodeC Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: Demo rad jsem vas videl, bohuzel na takovou chvilku, ale nasledujici program dopadl vyrazne nad ocekavani Výrazně nad očekávání? Kamarádka přivedla kamošku Citovat
budvar Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 I já se přidávám se svou troškou písmenek a multimediálního obsahu FOTKY http://budvar.rajce.idnes.cz/50._jubilejni_PRIGL_sraz_PEUGEOT_CLUB/ FOTKY Ch.i.n.ch.i.l.e vzdávám hold za super dortík a zejména vlastní iniciativu a spoustu času do něj vloženýho, bylo to od Tebe moc milý Klubu děkuju za tričko, který se na mě dokonce i vejde a nálepku, kterou hned jak bude čas a vhodný počasí nainstaluju Frantovi pod křidlo Potěšila mě hojná účast a konečně sem viděl tváře všemožných přezdívek a některý dokonce i zapamatoval Taky by ste do těch avatarů k těm kárám mohli dát fotky i sebe nebo aspoň do členských fotogalerií (Vy co je tam nemáte) Takže super akce... P.S. chválím, že mám klub ve svých řadách i pěkný kočky Sem si nemohl odpustit na závěr :-D Tak a teď du sestříhat videa [upravil dne 20/3/09 budvar] Citovat
budvar Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 přesunuto do Poznávačka členů aneb kdo je kdo [upravil dne 20/3/09 budvar] Citovat
budvar Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Tak a video dokumetární zejména bravurního dortokráječe v akci a brilantní obsluhy mistra Beana (snad se neurazí) Snad se mě podařilo zachytit v 10 minutách atmosféru Priglu a bude se Vám to líbit Citovat
Aluška Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Škoda, že mi to nevyšlo, do Brna jsem se dostala až dneska ráno, včera jsem si po téměř 10hodinách v práci na cestu z HK do Brna už raději netroufla . Citovat
janča205 Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Jubilejní sraz byl super!Překvapení v podobě dárečků od klubu a návštěvou Petra bylo moc příjemný a snad se to líbilo i těm co přijeli poprvé. Tak zase příště čus Citovat
vendelinek Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: budvar Tak a video dokumetární zejména bravurního dortokráječe v akci a brilantní obsluhy mistra Beana (snad se neurazí) Snad se mě podařilo zachytit v 10 minutách atmosféru Priglu a bude se Vám to líbit Čoveče,máš pěkný fotečky a to videjko taky:super:potlesk a nenalejval si se nějak moc? Citovat
budvar Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Né To byly 0.4 ty nealko pivka - to je hned háfo kousků Citovat
KoudaK Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: budvar Né To byly 0.4 ty nealko pivka - to je hned háfo kousků No propili jsme se v tom nealku až na dno,pak došlo... Jinak to byl mooc fajn sraz a dík clubu za dárečky... Citovat
ChodeC Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Zmensene fotky jsou tady. Plne na FTP viz. minula strana. Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 ty jo , ony existují i fotky kde nejsem Permonice, Kirra a Aluška : píšu si mínus , nápravu očekávám na Mělníku. Citovat
budvar Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 No jistě že ano, například ch.i.n.ch.i.l.u sem fotil mnohem radši Nutno podotknout, že je fajn, že má klubík ve svých řadách krásný a šikovný kočky Akorát jak už sem psal z těch nic neříkajících avatarů to není moc poznat - pak aspoň je člověk mile překvapenej na srazu Citovat
budvar Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Tak nálepka už je na káře Ze začátku nevypadalo, že bude moc držet ale přežila první wapku tak snad se chytla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.