Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dorazil jsem sice později,ale bylo to fajn posezení,účast docela hojná:superDěkuju klubu za dárky a Chinchile za dort:potlesk

Mějte se a snad mi to příště zas vyjde:papa

Odesláno

Tak ja uz jsem take doma.

Rad jsem vas opet videl a nove tvare poznal.

Diky za bezva srazik.

Bylo fajn videt nektere prekvapene tvare :D

P.s. Ten vrchni byl vazne divnej. :D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Tak ja uz jsem take doma.

Rad jsem vas opet videl a nove tvare poznal.

Diky za bezva srazik.

Bylo fajn videt nektere prekvapene tvare :D

A to ses bal, ze bude slaba ucast :D

Diky ch.i.n.ch.i.l.e za dortik a klubu za tricko - Trundik se s velikosti trefil presne :super

Neupravene fotky na FTP (125MB):

ip: 83.240.59.148

login: peugeot

heslo: amisdelion

Az bude cas, tak je hodim zmensene na nejaky server a neco bude asi chtit trosku doostrit.

[upravil dne 20/3/09 ChodeC]

Odesláno
Původně zaslal: Demo

rad jsem vas videl, bohuzel na takovou chvilku, ale nasledujici program dopadl vyrazne nad ocekavani ;)

Výrazně nad očekávání? Kamarádka přivedla kamošku :myslim:D:super

Odesláno

I já se přidávám se svou troškou písmenek a multimediálního obsahu :papa

FOTKY http://budvar.rajce.idnes.cz/50._jubilejni_PRIGL_sraz_PEUGEOT_CLUB/ FOTKY

Ch.i.n.ch.i.l.e vzdávám hold za super dortík a zejména vlastní iniciativu a spoustu času do něj vloženýho, bylo to od Tebe moc milý :) Klubu děkuju za tričko, který se na mě dokonce i vejde :mrk a nálepku, kterou hned jak bude čas a vhodný počasí nainstaluju Frantovi pod křidlo :potlesk

Potěšila mě hojná účast a konečně sem viděl tváře všemožných přezdívek a některý dokonce i zapamatoval :) Taky by ste do těch avatarů k těm kárám mohli dát fotky i sebe nebo aspoň do členských fotogalerií (Vy co je tam nemáte) :aut

Takže super akce...

P.S. chválím, že mám klub ve svých řadách i pěkný kočky :mrk Sem si nemohl odpustit na závěr :-D

Tak a teď du sestříhat videa ;)

[upravil dne 20/3/09 budvar]

post-0-14109605393296_thumb.jpg

Odesláno

Tak a video dokumetární zejména bravurního dortokráječe v akci :aut a brilantní obsluhy mistra Beana (snad se neurazí) :potlesk

Snad se mě podařilo zachytit v 10 minutách atmosféru Priglu a bude se Vám to líbit :mrk

Odesláno

Škoda, že mi to nevyšlo, do Brna jsem se dostala až dneska ráno, včera jsem si po téměř 10hodinách v práci na cestu z HK do Brna už raději netroufla :( .

Odesláno

Jubilejní sraz byl super!Překvapení v podobě dárečků od klubu a návštěvou Petra bylo moc příjemný a snad se to líbilo i těm co přijeli poprvé.

Tak zase příště čus

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Tak a video dokumetární zejména bravurního dortokráječe v akci :aut a brilantní obsluhy mistra Beana (snad se neurazí) :potlesk

Snad se mě podařilo zachytit v 10 minutách atmosféru Priglu a bude se Vám to líbit :mrk

Čoveče,máš pěkný fotečky a to videjko taky:super:potlesk a nenalejval si se nějak moc?:D

Odesláno
Původně zaslal: budvar

:) To byly 0.4 ty nealko pivka - to je hned háfo kousků :super

No propili jsme se v tom nealku až na dno,pak došlo...:(

Jinak to byl mooc fajn sraz a dík clubu za dárečky...:super:D

Odesláno

No jistě že ano, například ch.i.n.ch.i.l.u sem fotil mnohem radši :super Nutno podotknout, že je fajn, že má klubík ve svých řadách krásný a šikovný kočky :mrk Akorát jak už sem psal z těch nic neříkajících avatarů to není moc poznat - pak aspoň je člověk mile překvapenej na srazu :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...