peugeot 306 Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 Ahoj Waot tak stále jsem ještě nekoupil . Teda vlastně jo novou motorku ) ale auto bude taky co nevidět:D Citovat
Watto Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Hmm motorku? To zní taky báječně A nevíš náhodou něco o těch 100 kw verzích, jak sem se ptal? Přece jenom už delší dobu hledáš, tak budeš asi řádně informován ne? Citovat
destiny Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Původně zaslal: peugeot 306 moc toho nenajezdím v globále by mi stačila i krátká verze ale sw je prostě bomba ta střecha a tak. Pokud bych chtěl mít jistotu tak jdu do golfa či oktavky . Ale podle mě auto se kupuje srdcem a ani tak moc ne rozumem. Když toho moc nenajezdíš, tak proč chceš nafťáka? Zbytečně drahá záležitost. Mne Peugeot nějak celkově nenadchl a už bych si ho nekoupil. 307 nechám ve firmě dožít, ale dalšího Peugeota už si nekoupím. Citovat
peugeot 306 Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 Stále nic jsem asi tragéd.... Naftu chci mám pro ni svoje důvody.No moc si mě Destiny nenadchl s tím pežotkem. Já už abych zvýšil šance sem rozšířil řady i o vw Touran Citovat
Otan Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Původně zaslal: peugeot 306 Stále nic jsem asi tragéd.... Naftu chci mám pro ni svoje důvody.No moc si mě Destiny nenadchl s tím pežotkem. Já už abych zvýšil šance sem rozšířil řady i o vw Touran Tož to jsi celkem v balíku, já taky koukal, ale po Sharanu, nu a cena mne odradila, takže zvítězila 307 SW HDi, jsem velice spokojený a děkuji:potlesk tomu tam nahoře, že mne tak ovlivnil. Citovat
rikki Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Původně zaslal: Otan Tož synku, to jsme 2, co takové auto sháníme, nedávno byl v AAA, ale tam prý je to nebezpečné. Ty to máš alespoň kousek do Ostravy, tam již nějaký výběr bude. Ahoj,vím že je to už trochu starší,ale proč je to v AAA praha nebezpečné??Nedávno sme ho tam kopili,stál tam jen 1 den,najeto 54000km+serviska-auto Domanský(konec roku 2004),známej na to koukal a projížděl a říkal-motor v perfektním stavu i vše kolem,tak nevím.Akorát má mřížku,ale co.Asi ho měl na firmu pro soukromé účely. Citovat
Matuzalem401 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Ja mam 1.6 SW 80kW rv.3/2005 a nedam nan dopustit a problemy z naftov ziadne.Samozrejme pokial nekupujes naftu co davali na zeleznici do sergejov a je neskutocne lacnejsia.Hdi su haklive na cistotu nafty ale motoricky to ide super .Priemernu spotrebu mam5,3L a najazdene 130 000 km.Pohodlie super a o priestranosti kufra ani nehovorim.Samozrejme pri dovozovke kupujes macku vo vreci lebo ak bol majitel ras a nedal autu co mu patri tak poruchovost ide rapidne hore.CAW ! Citovat
Otan Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Původně zaslal: rikki Původně zaslal: Otan Tož synku, to jsme 2, co takové auto sháníme, nedávno byl v AAA, ale tam prý je to nebezpečné. Ty to máš alespoň kousek do Ostravy, tam již nějaký výběr bude. Ahoj,vím že je to už trochu starší,ale proč je to v AAA praha nebezpečné??Nedávno sme ho tam kopili,stál tam jen 1 den,najeto 54000km+serviska-auto Domanský(konec roku 2004),známej na to koukal a projížděl a říkal-motor v perfektním stavu i vše kolem,tak nevím.Akorát má mřížku,ale co.Asi ho měl na firmu pro soukromé účely. Nepsal jsem, že je to v AAA Praha, myslel jsem to všeobecně na AAA a jednalo se o některé recenze, které jsem buď slyšel, či četl. Ale samozřejmě výjimka potvrzuje pravidlo a určitě se nejedná o všechny vozy, já myslím, že je to již minulostí. Citovat
Matuzalem401 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Otan u nas na Slovensku su najhorsie bazary AAA a Autoalles Trusalova,mal som tam kamosov co pre nich robili a auto zlozene z troch aut je uplne bezna vec.Nehovorím o najazdenych Km.Radsej si dam doviest auto ako ist cez autobazar.Myslim ze aj ty mas v okoli manikov co maju dobre meno a vozia par kusov za rok ktore za to stoja.A cez vin sa da zistit za mierni uplatok u autorizovanych servisov vela o aute ktore chces kupit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.