Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hmm motorku? To zní taky báječně ;) A nevíš náhodou něco o těch 100 kw verzích, jak sem se ptal? Přece jenom už delší dobu hledáš, tak budeš asi řádně informován ne? :myslim

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: peugeot 306

moc toho nenajezdím v globále by mi stačila i krátká verze ale sw je prostě bomba ta střecha a tak. Pokud bych chtěl mít jistotu tak jdu do golfa či oktavky . Ale podle mě auto se kupuje srdcem a ani tak moc ne rozumem.

Když toho moc nenajezdíš, tak proč chceš nafťáka? :myslim Zbytečně drahá záležitost. Mne Peugeot nějak celkově nenadchl a už bych si ho nekoupil. 307 nechám ve firmě dožít, ale dalšího Peugeota už si nekoupím.

Odesláno
Původně zaslal: peugeot 306

Stále nic jsem asi tragéd.... Naftu chci mám pro ni svoje důvody.No moc si mě Destiny nenadchl s tím pežotkem. Já už abych zvýšil šance sem rozšířil řady i o vw Touran

Tož to jsi celkem v balíku, já taky koukal, ale po Sharanu, nu a cena mne odradila, takže zvítězila 307 SW HDi, jsem velice spokojený a děkuji:potlesk tomu tam nahoře, že mne tak ovlivnil.:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Tož synku, to jsme 2, co takové auto sháníme, nedávno byl v AAA, ale tam prý je to nebezpečné. Ty to máš alespoň kousek do Ostravy, tam již nějaký výběr bude.

Ahoj,vím že je to už trochu starší,ale proč je to v AAA praha nebezpečné??Nedávno sme ho tam kopili,stál tam jen 1 den,najeto 54000km+serviska-auto Domanský(konec roku 2004),známej na to koukal a projížděl a říkal-motor v perfektním stavu i vše kolem,tak nevím.Akorát má mřížku,ale co.Asi ho měl na firmu pro soukromé účely.

Odesláno

Ja mam 1.6 SW 80kW rv.3/2005 a nedam nan dopustit a problemy z naftov ziadne.Samozrejme pokial nekupujes naftu co davali na zeleznici do sergejov a je neskutocne lacnejsia.Hdi su haklive na cistotu nafty ale motoricky to ide super .Priemernu spotrebu mam5,3L a najazdene 130 000 km.Pohodlie super a o priestranosti kufra ani nehovorim.Samozrejme pri dovozovke kupujes macku vo vreci lebo ak bol majitel ras a nedal autu co mu patri tak poruchovost ide rapidne hore.CAW !:roker

Odesláno
Původně zaslal: rikki

Původně zaslal: Otan

Tož synku, to jsme 2, co takové auto sháníme, nedávno byl v AAA, ale tam prý je to nebezpečné. Ty to máš alespoň kousek do Ostravy, tam již nějaký výběr bude.

Ahoj,vím že je to už trochu starší,ale proč je to v AAA praha nebezpečné??Nedávno sme ho tam kopili,stál tam jen 1 den,najeto 54000km+serviska-auto Domanský(konec roku 2004),známej na to koukal a projížděl a říkal-motor v perfektním stavu i vše kolem,tak nevím.Akorát má mřížku,ale co.Asi ho měl na firmu pro soukromé účely.

Nepsal jsem, že je to v AAA Praha, myslel jsem to všeobecně na AAA a jednalo se o některé recenze, které jsem buď slyšel, či četl. Ale samozřejmě výjimka potvrzuje pravidlo a určitě se nejedná o všechny vozy, já myslím, že je to již minulostí.

Odesláno

Otan u nas na Slovensku su najhorsie bazary AAA a Autoalles Trusalova,mal som tam kamosov co pre nich robili a auto zlozene z troch aut je uplne bezna vec.Nehovorím o najazdenych Km.Radsej si dam doviest auto ako ist cez autobazar.Myslim ze aj ty mas v okoli manikov co maju dobre meno a vozia par kusov za rok ktore za to stoja.A cez vin sa da zistit za mierni uplatok u autorizovanych servisov vela o aute ktore chces kupit.:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...