razor Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Ahoj..Jel jsem po dálnici,a rozsvítila se mi kontrolka STOP..Okamžitě jsem zastavil,vypnul motor a šel se podívat do moturu jestli neuvidím ňákou zjevnou závadu,nebo neucítím něco podezřelého...nic jsem nenašel,a tak jsem znovu nastartoval(kontrolka už se nerozsvítila),ale po nastartování auto 5x pípne,a když vyndám klíček tak taky 5x pípne...Když nastartuju tak to srovná sedečky i zrcátka do (pravděpodobně) výrobního nastavení,pak musím zvolit paměť kterou mám uloženou já ,a vrátí se to tak jak to bylo.....Moje hlavní podezření tedy spadá na řídící jednotu pro sedačky a zrcátka...I když tam trochu nesedí to \"STOP\" .... Prozatím jsem odpojil baterku(zkouším \"restart\") ale ještě jsem jí zatím nezapojil,tak uvidím...Máte někdo ňákou podobnou zkušenost?Co by to mohlo být? Citovat
klm16 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 ked ti to samo rozstelovalo zrkadla a sedadlo tak sa necuduj ze ti zasvietila kontrolka stop, predstav si ze ti za jazdy odtiahne sedadlo max dozadu a mensi clovek nedotiahne na pedale. pripadne sa pri predbiehani pozries do zrkadla a nic neuvidis..... ale to si len myslim nevem no :-) Citovat
razor Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 Tak jsem připojil baterku,a už tonepípá...ale furt se bojím co mohlo vyvolat tu stopku..nemyslím si že by to udělala jednotka od sedaček....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.