Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj..Jel jsem po dálnici,a rozsvítila se mi kontrolka STOP..Okamžitě jsem zastavil,vypnul motor a šel se podívat do moturu jestli neuvidím ňákou zjevnou závadu,nebo neucítím něco podezřelého...nic jsem nenašel,a tak jsem znovu nastartoval(kontrolka už se nerozsvítila),ale po nastartování auto 5x pípne,a když vyndám klíček tak taky 5x pípne...Když nastartuju tak to srovná sedečky i zrcátka do (pravděpodobně) výrobního nastavení,pak musím zvolit paměť kterou mám uloženou já ,a vrátí se to tak jak to bylo.....Moje hlavní podezření tedy spadá na řídící jednotu pro sedačky a zrcátka...I když tam trochu nesedí to \"STOP\" :myslim ....

Prozatím jsem odpojil baterku(zkouším \"restart\")

ale ještě jsem jí zatím nezapojil,tak uvidím...Máte někdo ňákou podobnou zkušenost?Co by to mohlo být?

Odesláno

ked ti to samo rozstelovalo zrkadla a sedadlo tak sa necuduj ze ti zasvietila kontrolka stop, predstav si ze ti za jazdy odtiahne sedadlo max dozadu a mensi clovek nedotiahne na pedale. pripadne sa pri predbiehani pozries do zrkadla a nic neuvidis.....

ale to si len myslim nevem no :-)

Odesláno

Tak jsem připojil baterku,a už tonepípá...ale furt se bojím co mohlo vyvolat tu stopku..nemyslím si že by to udělala jednotka od sedaček.......:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...