Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych vyměnit seriovy světla za tuningový, ale mam elektrický naklápění světel a ty tunigový to nemají Nebude problem projít STK když to bube nefunkční?

post-0-14109605112359_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

asi bude to je stále zajímá

ale je tam napsáno tak by to mělo míti naklápění

Popis zboží „Peugeot 306 93-96 - Angel Eyes projektory JDM BLACK“-JDM Black provedení od Sonaru

- evropská homologace přímo na světlech

- záruka 2 roky

- přímá výměna za originální světla

- super vzhled pro Vaší 306tku

[upravil dne 7/3/09 honza406]

Odesláno

Myslím že by to mohl bejt problém ponevdž strejc minule si nechaval davat automechanikoj felicii na technickou a nešlo mu naklápění tak mu říkal automechanik že by to neudělal ale zaleží na koho naraziš na technickej.Jináč světla moc pěkná.:)

Odesláno

mno jestli je tam napsano ze tam naklapeni bude tak asi tam bude ale ja jsem to menil taky za AA a to naklapeni tam akorad prehodis z tech puvodnich

Odesláno
Původně zaslal: Pllaša

Myslím že by to mohl bejt problém ponevdž strejc minule si nechaval davat automechanikoj felicii na technickou a nešlo mu naklápění tak mu říkal automechanik že by to neudělal ale zaleží na koho naraziš na technickej.Jináč světla moc pěkná.:)

koukám že jsi z RK tak možná víš jak to chodí na STK v Ještětících.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Pidonson

psal jsem dotaz přímo panu Kopáčkovi a odepsal že to naklápění právě nemá proto jsem se ptal ještě tady než vůbec něco koupim(nebo nekoupim)

tak proč to má evropskou homologaci ?? když musí býti sklápěcí

když světla tak aby se dala sklápět ;)

Odesláno

hele nic proti ale kdyz si ty svetla koupis a pojedes na technickou s normalnima a po technicky to prehodis mas to na 2 roky klid a kdyz te zastavej cajti tak mas homologaci na svetlu a nic nereknou nebudou zkoumat jestli maj ty svetla naklapeni

Odesláno
Původně zaslal: Boulik

hele nic proti ale kdyz si ty svetla koupis a pojedes na technickou s normalnima a po technicky to prehodis mas to na 2 roky klid a kdyz te zastavej cajti tak mas homologaci na svetlu a nic nereknou nebudou zkoumat jestli maj ty svetla naklapeni

ano ale ked pojdes s troma ludmi vzadu oproti mne najradsej by som potom zastavil a tie krasne svetla ti rozbil....

naklapanie nieje vymyslene koli tomu aby ta mali zaco na STK buzerovat ono to ma svoj zmysel....:papa

Odesláno

tohle myslíš opravdu vážně ?--jezdit bez náklápění světel ? :roll

to se může stát,že ti někdo rozbije nejen ta světla...:myslim

[upravil dne 7/3/09 ozzy1956]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

tohle myslíš opravdu vážně ?--jezdit bez náklápění světel ? :roll

to se může stát,že ti někdo rozbije nejen ta světla...:myslim

[upravil dne 7/3/09 ozzy1956]

Hele nic proti ja osobne mam svetla s naklapenim tak ten problem nemam.Kdyz uz si neco koupim tak hlavne aby to melo to co ma :super

Odesláno
Původně zaslal: meldal

u mych jsem jen nasadil moturek naklapeni z orio svetel a funguje to....:super

Jo dnes jsem mel venku svetla (potkal jsem zed a koukal jsem na ty diody v krouzkach a pujde to udelat \"prehodit\" aby byly bile

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...