Pidonson Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Chtěl bych vyměnit seriovy světla za tuningový, ale mam elektrický naklápění světel a ty tunigový to nemají Nebude problem projít STK když to bube nefunkční? Citovat
Guest servisman Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 asi bude to je stále zajímá ale je tam napsáno tak by to mělo míti naklápění Popis zboží „Peugeot 306 93-96 - Angel Eyes projektory JDM BLACK“-JDM Black provedení od Sonaru - evropská homologace přímo na světlech - záruka 2 roky - přímá výměna za originální světla - super vzhled pro Vaší 306tku [upravil dne 7/3/09 honza406] Citovat
Pidonson Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 mají vůbec nějaká podobná světla to naklápění? Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 noo,uvažuj sám--když dáš do tý 306 tři lidi dozadu--půjde ti p.del skoro po zemi, kam to asi bude svítit ? pánubohu do oken,že? Citovat
Pllaša Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Myslím že by to mohl bejt problém ponevdž strejc minule si nechaval davat automechanikoj felicii na technickou a nešlo mu naklápění tak mu říkal automechanik že by to neudělal ale zaleží na koho naraziš na technickej.Jináč světla moc pěkná. Citovat
Boulik Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 mno jestli je tam napsano ze tam naklapeni bude tak asi tam bude ale ja jsem to menil taky za AA a to naklapeni tam akorad prehodis z tech puvodnich Citovat
Pidonson Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 psal jsem dotaz přímo panu Kopáčkovi a odepsal že to naklápění právě nemá proto jsem se ptal ještě tady než vůbec něco koupim(nebo nekoupim) Citovat
Pidonson Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: Pllaša Myslím že by to mohl bejt problém ponevdž strejc minule si nechaval davat automechanikoj felicii na technickou a nešlo mu naklápění tak mu říkal automechanik že by to neudělal ale zaleží na koho naraziš na technickej.Jináč světla moc pěkná. koukám že jsi z RK tak možná víš jak to chodí na STK v Ještětících. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: Pidonson psal jsem dotaz přímo panu Kopáčkovi a odepsal že to naklápění právě nemá proto jsem se ptal ještě tady než vůbec něco koupim(nebo nekoupim) tak proč to má evropskou homologaci ?? když musí býti sklápěcí když světla tak aby se dala sklápět Citovat
Pllaša Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 no!tak nejak trochu vím ale říkal to automechanik Hodoval z Habrovej že by neudělal technickou.Nevím jestli ho znáš! Citovat
Pidonson Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: Pllaša no!tak nejak trochu vím ale říkal to automechanik Hodoval z Habrovej že by neudělal technickou.Nevím jestli ho znáš! jo znám Citovat
klm16 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 v sekcii tuning sa raz objavili jedny svetka ktore su naklapacie... http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=46263 presne tento topic.... Citovat
Boulik Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 hele nic proti ale kdyz si ty svetla koupis a pojedes na technickou s normalnima a po technicky to prehodis mas to na 2 roky klid a kdyz te zastavej cajti tak mas homologaci na svetlu a nic nereknou nebudou zkoumat jestli maj ty svetla naklapeni Citovat
Pidonson Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: klm16 v sekcii tuning sa raz objavili jedny svetka ktore su naklapacie... http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=46263 presne tento topic.... ty jsou hodně pěkný ale bohužel mam r.v. 93 Citovat
klm16 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: Boulik hele nic proti ale kdyz si ty svetla koupis a pojedes na technickou s normalnima a po technicky to prehodis mas to na 2 roky klid a kdyz te zastavej cajti tak mas homologaci na svetlu a nic nereknou nebudou zkoumat jestli maj ty svetla naklapeni ano ale ked pojdes s troma ludmi vzadu oproti mne najradsej by som potom zastavil a tie krasne svetla ti rozbil.... naklapanie nieje vymyslene koli tomu aby ta mali zaco na STK buzerovat ono to ma svoj zmysel.... Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: Boulik hele nic proti ale kdyz si ty svetla koupis a pojedes na technickou s normalnima a po technicky to prehodis mas to na 2 roky klid a kdyz te zastavej cajti tak mas homologaci na svetlu a nic nereknou nebudou zkoumat jestli maj ty svetla naklapeni tohle myslíš opravdu vážně ?--jezdit bez náklápění světel ? to se může stát,že ti někdo rozbije nejen ta světla... [upravil dne 7/3/09 ozzy1956] Citovat
Meldik Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 u mych jsem jen nasadil moturek naklapeni z orio svetel a funguje to.... Citovat
Boulik Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Boulik hele nic proti ale kdyz si ty svetla koupis a pojedes na technickou s normalnima a po technicky to prehodis mas to na 2 roky klid a kdyz te zastavej cajti tak mas homologaci na svetlu a nic nereknou nebudou zkoumat jestli maj ty svetla naklapeni tohle myslíš opravdu vážně ?--jezdit bez náklápění světel ? to se může stát,že ti někdo rozbije nejen ta světla... [upravil dne 7/3/09 ozzy1956] Hele nic proti ja osobne mam svetla s naklapenim tak ten problem nemam.Kdyz uz si neco koupim tak hlavne aby to melo to co ma Citovat
Boulik Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: meldal u mych jsem jen nasadil moturek naklapeni z orio svetel a funguje to.... Jo dnes jsem mel venku svetla (potkal jsem zed a koukal jsem na ty diody v krouzkach a pujde to udelat \"prehodit\" aby byly bile Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.