Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zraz na Slovensku - 5-7.6.2009, lodenica piestany

Recommended Posts

Odesláno

Cafte,

tak mam info o Trebatickom okruhu.

Volal som s panom co to ma na starosti.

A on vravi ze sa plati vstup s autom na drahu vo vyske 20 EUR !

Vraj tak isto ako za motokaru.

Vraj to je vstup na den, pytal som sa kolko to je na hodinku - dve a vraj to je to iste ako na den.

Cize ak som to spravne pochopil mohli by sme mat cely okruh pre seba za vstup 20 EUR na cely den.

Teda dufam ze som to spravne pochopil :D

No alebo ak nechceme auta tak daju sa tam pozicat motokary, ale vraj len 5 ci 6 kusov maju za 5 EUR na 10 min.

Takze co navrhujete?

PS: Bolo by dobre ak by sme to teda chceli vymysliet presny datum a cas a pocet vozov nech ho mozem informovat.

Odesláno

Tých 20 bude asi iba na jedno auto.

Mne sa páči ten nápad s motokárami. Na autách sa vozíme denne ale toto je pomerne výnimočná možnosť. ( s motokárou som ešte jarky nevymetal :D ) Osobne hlasujem za motokáry. ...mal by som sa informovať či to uvezie 120 kg živej váhy. :D

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Cafte,

tak mam info o Trebatickom okruhu.

Volal som s panom co to ma na starosti.

A on vravi ze sa plati vstup s autom na drahu vo vyske 20 EUR !

Vraj tak isto ako za motokaru.

Vraj to je vstup na den, pytal som sa kolko to je na hodinku - dve a vraj to je to iste ako na den.

Cize ak som to spravne pochopil mohli by sme mat cely okruh pre seba za vstup 20 EUR na cely den.

Teda dufam ze som to spravne pochopil :D

No alebo ak nechceme auta tak daju sa tam pozicat motokary, ale vraj len 5 ci 6 kusov maju za 5 EUR na 10 min.

Takze co navrhujete?

PS: Bolo by dobre ak by sme to teda chceli vymysliet presny datum a cas a pocet vozov nech ho mozem informovat.

No ja som to pochopil tak, ze 20 Eur za kazdeho zucastneneho s autom, co je celkom dost nie :)

Urcite to nebude len 20 Eur, a mozme si robit co chceme :P

Alebo sa najde nejaky samaritan co nam da auto, a na nom budeme robit slalom :) Napriklad Y2k ma pekne auto na slalom :)

Odesláno

Pochopitelne ze to je 20 Eur za auto.

No mne sa to zda nejak malo...

Ale jasne, prisposobim sa, aj motokary su sranda. Aj ked na tej Trebatickej drahe take nic moc lebo je to velky okruh na slabe motokary.

To uz by chcelo tie silnejsie.

Ale ako vravim, mne je jedno, hlavne ze bude sranda.

Odesláno
Původně zaslal: PaloLM

ja som jednoznačne za motokáry, v aute sa navozíme dosť treba skúsiť niečo nové

No jo...ale v aute na okruhu...

Aj ked toto teda pre auto prilis nie je...

Odesláno

No uz sa nam zoznam troska rozrasta :) Tak sup sup , PRIHLASKY LEN FORMOU SUKROMNEJ SPRAVY, nepiste to sem... Zachvilu Vam poviem aj termin vyberania penazi, a oznamim kolko bude stat jednodnove vstupne :)

Tesi ma ze je nas uz celkom viac, ked neratam marka, nieco okolo 17 ludi na cely vikend, to uz je celkom schopne :)

Odesláno

Jo tak takych by bolo :) Ked ma zvolite za prezidenta SR, tak vam to raz zaplatim vsetkym :P :P :P

Odesláno
Původně zaslal: vdacny

dpc Lubko,.... toto mi nevrav... ja fakt ze to bude gratis... zkade ja na to vezmem 180sk na den na hlavu???? vuaaaaa

No staci sa dva dni nevozit na aute a je to :D

Odesláno

Kedze tu prevladaju nazory radsej za motokary ako autom na okruh tak zajtra zistim blizsie info o motokarach a samozrejme dam sem vediet...:papa

Odesláno

No inac zabudol som sa pochvalit, mame prislubenu ucast JIRIHO WOLFA spolu s CHINCHILOU , od bratru Cechu :) Takze nedajme sa zahambit, a spravme dobru ucast :)

Odesláno

Inac je zaujimave, ako napr aktivista Tiburtius, co chcel robit zraz, sa ani nezaujima o tento. Pisal som mu aj mail, aj SS, ale nic. Ale sluboval ze vsade pride, aj do ceska sa hlasil :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...