Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zraz na Slovensku - 5-7.6.2009, lodenica piestany

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

ako pozeram tak pozeram neviem ten zoznam kto ide na zraz najst.:myslim

skus prejst na prvu stranu tohto vlakna a je to 10 prispevok ,,,, na junovi termin sa pridam aj ja ak mozem .

Odesláno
Původně zaslal: jaruno2

skus prejst na prvu stranu tohto vlakna a je to 10 prispevok ,,,, na junovi termin sa pridam aj ja ak mozem .

Zoznam prihlásených je v prvom príspevku.

Pridať sa samozrejme môžeš, napíš lubkovi U2U.

Odesláno

JJ jaruno, pokial sa vies zavezne zaviazat, ze prides :) tak mi napis u2u , ci prides sam, alebo s manzelkou / partnerkou atd :)

Odesláno

nazdar chlapi, hlásim sa aj ja no len na asi 60-70%, tiež s mojou manželkou, no ale myslím si že asi zdvihnem vekový priemer, patrím k tým skôr narodeným ale len telom, duchom som stále mladý, ono to z LM nie je až tak ďaleko:super:super

ešte mám návrh: čo je 1.cena pre najmladšieho a najstaršieho účastníka zrazu:?

[upravil dne 13.3.2009 PaloLM]

Odesláno
Původně zaslal: PaloLM

nazdar chlapi, hlásim sa aj ja no len na asi 60-70%, tiež s mojou manželkou, no ale myslím si že asi zdvihnem vekový priemer, patrím k tým skôr narodeným ale len telom, duchom som stále mladý, ono to z LM nie je až tak ďaleko:super:super

ešte mám návrh: čo je 1.cena pre najmladšieho a najstaršieho účastníka zrazu:?

Osobne privítam i niekoho skôr narodeného. Budem sa mať s kým porozprávať o chorobách, liekoch a podobne. :D

Odesláno

:D :D :D Ja s vas skapem :D

Palo LM rad ta uvitam, no tvoje rozhodnutie by som potreboval poznat do konca marca, alebo zaciatkom aprila. Potrebujem zabezpecit dostatok ubytovacich priestorov pre vsetych, potom to moze byt problem.

Urcite ta ale radi uvidime, na vek sa nehra, fakt :)

Odesláno

ja to teda risknem, manželka dnes nevie či bude môcť ísť, ja asi ano, tak nás teda prihlás, hádam nám to vyjde

pastorek: myslím si že spoločných témat bude ajajajáj, lebo ako hovoria naši bratia česi: mládi v prdeli a do dúchodu ešte ďaleko:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Takže zatiaľ predbežne 12 účastníkov. Pre toľko ľudí si ešte trúfam aj ukuchtiť nejakú dobrotu. :D Nad 15 účastníkov už len guláš. :D

urcite sa najde niekto kto ti pomoze(ja nie, lebo ja viem len caj uvarit a to by sme sa asi nenajedli):D
Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Zoznam prihlásených je v prvom príspevku.

Pridať sa samozrejme môžeš, napíš lubkovi U2U.

zoznam prihlasenych je v prvom prispevku mas pravdu ,,, uz dufam ze sa mi podarilo odoslat tu U2U ,,,, budem sledovat ten zoznam :mad::myslim

Odesláno
Původně zaslal: Durko

pridem len neviem ci sam alebo s rodinou tj. 4 ks

tak zisti, a napis prihlasku mne do SS :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...