Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Ako som pisal pred tym, nachadza sa v prvom prispevku Na konci Citovat
Whitetiger Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 ako pozeram tak pozeram neviem ten zoznam kto ide na zraz najst. Citovat
jaruno2 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: Whitetiger ako pozeram tak pozeram neviem ten zoznam kto ide na zraz najst. skus prejst na prvu stranu tohto vlakna a je to 10 prispevok ,,,, na junovi termin sa pridam aj ja ak mozem . Citovat
pastorek Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: jaruno2 Původně zaslal: Whitetiger ako pozeram tak pozeram neviem ten zoznam kto ide na zraz najst. skus prejst na prvu stranu tohto vlakna a je to 10 prispevok ,,,, na junovi termin sa pridam aj ja ak mozem . Zoznam prihlásených je v prvom príspevku. Pridať sa samozrejme môžeš, napíš lubkovi U2U. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: jaruno2 Původně zaslal: Whitetiger ako pozeram tak pozeram neviem ten zoznam kto ide na zraz najst. skus prejst na prvu stranu tohto vlakna a je to 10 prispevok ,,,, na junovi termin sa pridam aj ja ak mozem . JJ jaruno, pokial sa vies zavezne zaviazat, ze prides tak mi napis u2u , ci prides sam, alebo s manzelkou / partnerkou atd Citovat
El-Chio Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Zdar, tak piestany mam tiez na skok, takze ak mi do toho nic nepride, som tam ako na levovy Citovat
PaloLM Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 nazdar chlapi, hlásim sa aj ja no len na asi 60-70%, tiež s mojou manželkou, no ale myslím si že asi zdvihnem vekový priemer, patrím k tým skôr narodeným ale len telom, duchom som stále mladý, ono to z LM nie je až tak ďaleko:super:super ešte mám návrh: čo je 1.cena pre najmladšieho a najstaršieho účastníka zrazu:? [upravil dne 13.3.2009 PaloLM] Citovat
pastorek Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: PaloLM nazdar chlapi, hlásim sa aj ja no len na asi 60-70%, tiež s mojou manželkou, no ale myslím si že asi zdvihnem vekový priemer, patrím k tým skôr narodeným ale len telom, duchom som stále mladý, ono to z LM nie je až tak ďaleko:super:super ešte mám návrh: čo je 1.cena pre najmladšieho a najstaršieho účastníka zrazu:? Osobne privítam i niekoho skôr narodeného. Budem sa mať s kým porozprávať o chorobách, liekoch a podobne. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 :D Ja s vas skapem Palo LM rad ta uvitam, no tvoje rozhodnutie by som potreboval poznat do konca marca, alebo zaciatkom aprila. Potrebujem zabezpecit dostatok ubytovacich priestorov pre vsetych, potom to moze byt problem. Urcite ta ale radi uvidime, na vek sa nehra, fakt Citovat
PaloLM Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 ja to teda risknem, manželka dnes nevie či bude môcť ísť, ja asi ano, tak nás teda prihlás, hádam nám to vyjde pastorek: myslím si že spoločných témat bude ajajajáj, lebo ako hovoria naši bratia česi: mládi v prdeli a do dúchodu ešte ďaleko:myslim:myslim Citovat
marko306 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 tak uz som sa zahlasil aj ja s mangelkou a detmi ale len na sobotu. Uz nech je to tu Citovat
pastorek Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Takže zatiaľ predbežne 12 účastníkov. Pre toľko ľudí si ešte trúfam aj ukuchtiť nejakú dobrotu. Nad 15 účastníkov už len guláš. Citovat
marko306 Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: pastorek Takže zatiaľ predbežne 12 účastníkov. Pre toľko ľudí si ešte trúfam aj ukuchtiť nejakú dobrotu. Nad 15 účastníkov už len guláš. urcite sa najde niekto kto ti pomoze(ja nie, lebo ja viem len caj uvarit a to by sme sa asi nenajedli) Citovat
jaruno2 Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: jaruno2 Původně zaslal: Whitetiger ako pozeram tak pozeram neviem ten zoznam kto ide na zraz najst. skus prejst na prvu stranu tohto vlakna a je to 10 prispevok ,,,, na junovi termin sa pridam aj ja ak mozem . Zoznam prihlásených je v prvom príspevku. Pridať sa samozrejme môžeš, napíš lubkovi U2U. zoznam prihlasenych je v prvom prispevku mas pravdu ,,, uz dufam ze sa mi podarilo odoslat tu U2U ,,,, budem sledovat ten zoznam Citovat
bombarderik Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 No keby som nemal stretavku zo strednej v leviciach 6.6.2009 tak by som dosiel na jeden den kuknut. Citovat
Durko Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 pridem len neviem ci sam alebo s rodinou tj. 4 ks Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Durko pridem len neviem ci sam alebo s rodinou tj. 4 ks tak zisti, a napis prihlasku mne do SS Citovat
bongo Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Tak ja urcite ale neprespim. pridem len na sobotu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.