vdacny Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: Lubk0 Inac je zaujimave, ako napr aktivista Tiburtius, co chcel robit zraz, sa ani nezaujima o tento. Pisal som mu aj mail, aj SS, ale nic. Ale sluboval ze vsade pride, aj do ceska sa hlasil aj ja som mu pisal Citovat
pepicekb Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Zdrávím Vás. Som tu nováčik a tiež by som sa chcel zúčastniť toho zrazu. Kde sa možem prihlásiť? A kedy sa to koná. Určite by som chcel prísť. Citovat
marko306 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: pepicekb Zdrávím Vás. Som tu nováčik a tiež by som sa chcel zúčastniť toho zrazu. Kde sa možem prihlásiť? A kedy sa to koná. Určite by som chcel prísť. precitaj zaciatok vlakna a posli LubkOvi SS ze sa prihlasujes:super Citovat
pastorek Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Keď si nováčik tak iba dodám že budeš výtaný a SS je súkromná správa ktorú môžeš poslať kliknutím na tlačítko u2u pod niektorým Lubkovým príspevkom. Citovat
jaruno2 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: Lubk0 Inac je zaujimave, ako napr aktivista Tiburtius, co chcel robit zraz, sa ani nezaujima o tento. Pisal som mu aj mail, aj SS, ale nic. Ale sluboval ze vsade pride, aj do ceska sa hlasil Tento aktivista Tiburtius to asi bude mat tazke zo zrazom bo som zapocul ze asi ostane bez prace ,,,, hlavne ked ma aj neake pozicky ,,,, nezavidim v dnesnej dobe tim co stratia zamestnanie Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 V tom pripade sa mu ospravedlnujem, to som ja nevedel... Zachvilku uz doplnim finalni info, do hodinky to tu mate.... Citovat
tiburtius Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Pokúsim sa prísť pozrieť aspoň v sobotu (6.6.2009) . Citovat
vdacny Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 tibor, aj mna prehovorili na piatok,,,,, ja tam tiez pridem neskorsie a cestujem z levic... sa vyser na pocity a pod tiez v piatok. Citovat
maczky Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 bohuzial kamos sa luci v tom termine so slobodou... inak by som sa snad aj s kamosom ukazal... Citovat
gedu Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 je mi ľúto, ale na tento termín už mám zjednané niečo iné čo nejde odvolať (stretavka). keď tak snáď niekedy nabudúce želám dobrú zábavu Citovat
buga Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 mmm, ze by som skocil aj ja v sobotu na jeden den ? Citovat
jiri.wolf Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: buga mmm, ze by som skocil aj ja v sobotu na jeden den ? To bys měl...My si taky uděláme čas a dojedem Citovat
marko306 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 ja idem tak isto, len na sobotu, lebo neviem ci by mi deti vydrzali, inac by som isiel na full. Ale na buduce pojdem na cely. Citovat
pastorek Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: gedu je mi ľúto, ale na tento termín už mám zjednané niečo iné čo nejde odvolať (stretavka). keď tak snáď niekedy nabudúce želám dobrú zábavu To máš stretávku dva dni? Tá bude v piatok alebo v sobotu tak môžeš dobehnúť... KUA! šak to máš za rohom, tam aj kamenom dohodzíš. Citovat
pastorek Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: marko306 ja idem tak isto, len na sobotu, lebo neviem ci by mi deti vydrzali, inac by som isiel na full. Ale na buduce pojdem na cely. Tý čo prídu iba v sobotu dostanú iba diétne párky. Účastnici od piatku budú maž možnosť ochutnať moje grilované špeciality. Určite nie zdravé ale ak sa prudko neopijem tak veľmi chutné. Citovat
gedu Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 vieš to máš tak, určite skončíme až niekedy v sobotu ráno a určite nie bez alkoholu no a v sobotu sadnúť za volant by som neriskoval. leda že prídem na vlaku:D snáď to nabudúce vyjde, aj keby to malo byť ďalej [upravil dne 6/5/09 gedu] Citovat
marko306 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 doslaka a ja ze sa tam najeme. no nist najem sa doma. Inac ten patek stve aj mna pežotáci, pivko, grilovacka... uz teraz nadavam:aut Citovat
padro Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 :bojim kua kua to je termin, miesto vyhovuje to mam za domom, ale obdobie statnic :myslim Citovat
Y2K Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: padro :bojim kua kua to je termin, miesto vyhovuje to mam za domom, ale obdobie statnic :myslim Aspon na chvilku odbehnut snad budes moct...ci nie? Citovat
marko306 Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 ja si celkovo myslim, ze hadam sa najde par peugeotakov z klubu co pridu aspon kuknut, len tak na blind. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.