Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zraz na Slovensku - 5-7.6.2009, lodenica piestany

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Inac je zaujimave, ako napr aktivista Tiburtius, co chcel robit zraz, sa ani nezaujima o tento. Pisal som mu aj mail, aj SS, ale nic. Ale sluboval ze vsade pride, aj do ceska sa hlasil :(

aj ja som mu pisal :)

Odesláno
Původně zaslal: pepicekb

Zdrávím Vás. Som tu nováčik a tiež by som sa chcel zúčastniť toho zrazu. Kde sa možem prihlásiť? A kedy sa to koná. Určite by som chcel prísť.

:super

precitaj zaciatok vlakna a posli LubkOvi SS ze sa prihlasujes:super
Odesláno

Keď si nováčik tak iba dodám že budeš výtaný a SS je súkromná správa ktorú môžeš poslať kliknutím na tlačítko u2u pod niektorým Lubkovým príspevkom.

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Inac je zaujimave, ako napr aktivista Tiburtius, co chcel robit zraz, sa ani nezaujima o tento. Pisal som mu aj mail, aj SS, ale nic. Ale sluboval ze vsade pride, aj do ceska sa hlasil :(

Tento aktivista Tiburtius to asi bude mat tazke zo zrazom bo som zapocul ze asi ostane bez prace ,,,, hlavne ked ma aj neake pozicky ,,,, nezavidim v dnesnej dobe tim co stratia zamestnanie :o:myslim

Odesláno

V tom pripade sa mu ospravedlnujem, to som ja nevedel... Zachvilku uz doplnim finalni info, do hodinky to tu mate....

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: gedu

je mi ľúto, ale na tento termín už mám zjednané niečo iné čo nejde odvolať (stretavka).

keď tak snáď niekedy nabudúce

želám dobrú zábavu

To máš stretávku dva dni? Tá bude v piatok alebo v sobotu tak môžeš dobehnúť...

KUA! šak to máš za rohom, tam aj kamenom dohodzíš.

Odesláno
Původně zaslal: marko306

ja idem tak isto, len na sobotu, lebo neviem ci by mi deti vydrzali, inac by som isiel na full. Ale na buduce pojdem na cely.:D

Tý čo prídu iba v sobotu dostanú iba diétne párky. :D Účastnici od piatku budú maž možnosť ochutnať moje grilované špeciality. Určite nie zdravé ale ak sa prudko neopijem tak veľmi chutné. :D

Odesláno

vieš to máš tak, určite skončíme až niekedy v sobotu ráno a určite nie bez alkoholu no a v sobotu sadnúť za volant by som neriskoval. leda že prídem na vlaku:D

snáď to nabudúce vyjde, aj keby to malo byť ďalej

[upravil dne 6/5/09 gedu]

Odesláno
Původně zaslal: padro

:bojim:bojim kua kua to je termin, miesto vyhovuje to mam za domom, ale obdobie statnic :roll:myslim

Aspon na chvilku odbehnut snad budes moct...ci nie?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...