Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, nedávno jsem koupila peugeotka 206, r. v. 99, tak nějak vychytávám drobné chybky, které se objevují. Včera jsem při prvním dešti zjistila, že nefunguje senzor stěračů, nevíte v čem by mohlo být problém? Resp. jestli není třeba nutné to někde zapnout? Předpokládám, že by se to mělo začít stírat automaticky? Do aut fakt vůbec nevidím, ale pomalu se snažím učit :cool:. Předem moc moc děkuji za rady.

Odesláno

Moc moc díky, vyzkouším, akorát když dám páčku o jednu nahoru, tak se mi spustí rovnou první stupeň stěračů, tam je ještě nějaká mezipoloha? Asi jsem fakt idiot, co :nevim.

Odesláno

proste po nastartovani to musis znova aktivovat .. ja to delam tak ze vratim packu do polohy vypnuto - o jednu niz a pak to zase zapnu.

Odesláno

Když přepneš páčku na automatické stírání, tak stěrač udělá tři kmity, pak se zastaví a až dostane povel od dešťového sensoru, tak podle intenzity deště buď setře jednou anebo může jet i nepřetržitě.

Odesláno

packa ma taketo polohy

-1 jedno zotretie

0 vypnute

C - senzor - jedno zotretie potom automatika

1 - pomaly chod

2 - rychly chod

aj nemas senzor tak niesto toho je tam cyklovac...

pri polohe -1 sa packa vracia automaticky do polohy 0 cize pohla toho zistis ktora je nulta poloha....

ak ti nefunguje senzor mozu byt zanerene bosadacie plochy senzora (take biele silikonove stvorceky)

treba ich opatrne vycistit...

Odesláno

Presne tak, staci jen neco prilozit a vyzkouset.

Puvodne jsem myslel, ze mam nejaky problem, kdyz mi po zanechani packy v poloze senzor po dalsim nastartovani nezaclo stirat, kdyz prselo. Musi se to proste vzdy po nastartovani dat do polohy 0 a nasledne do polohy senzor... Pak to fici a senzor je v desti vynikajici pomocnik.

Zkusil bych senzor demontovat a nasledne vycistit... Resil jsem to v sekci 306 - Vymena celniho skla - a co destovy senzor?! Zhruba pred mesicem... Nemuzu vkladat odkazy(pisu z telefonu), jinak bych Ti to tady hodil...

Odesláno

Tak senzor funguje :). Nicméně, já to musim přepnout na senzor ještě před nastartovanim, tzn. otočit klič do polohy 1, zapnu stěrače na polohu jedna, jednou to setře a potom až dle intenzity deště.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...