NO3IA Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Ahoj,už sem si tho všiml dřív,ale myslel jsem,že je to náhoda,ale ted už se chci zeptat.Dá se říct,že potkávám dost 206 třeba za týden,a každé zhruba asi druhé nesvítí jedno světlo.Čím to je,je to nějaká obecná chyba 206?Včera jsem potkal 4 na cestě a 2 bez jednoho světla,fakt jich takto jezdí dost. Citovat
MirasCC Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Nedávno si tu někdo postěžoval, že mu žárovky často praskají (link), ale obecně si nevybavuju, že by se to u 206 řešilo nějak často. Takže možná spíš obecná chyba majitelů 206, že nejsou schopný si žárovku vyměnit Citovat
NO3IA Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 Jako že by jezdili dlouho bez světla,ale většinou onomu autu nesvítí ani parkovačka,takže vlastně prasknou dvě žárovky. Citovat
JuloI Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 H7 vydrzia menej a pocul som ze obcas prasknu. ( to asi tie lacne) Mne sa to nikdy nestalo, ale ajtak som sa rozhodol predlzit zivotnost ziaroviek pomocou elektroniky. Myslim ze takto by mali vydrzat ovela dlhsie. Citovat
MirasCC Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Ono denní svícení žárovkám obecně moc nesvědčí, hlavně ve městech. Věčný poskakování v kolonách, žárovky se nechladí proudem vzduchu, takže se přehřívají a praskaj. Do toho to, že velká většina řidičů potmě zas tak často nejezdí a ve dne si toho prostě nevšimnou, že jim světlo nesvítí. Mě H7 nepraskla ve 206 ani jedna, ty žárovky se kterejma sem to koupil, s těma šla i do hrobu. Čas rok, najeto 30 000. Ale znám i takový, který měněj žárovky co půl roku, po pár tisících km. Ale to možná budou opravdu ty, co nevyjednou z města, takže furt žárovky taví na vysokejch teplotách. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.