Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Viete mi povedat čo môže byt za problem, ked mi pri jazde ked šliapnem na plyn tak mi drgne prednou nápravou? Dnes som si to všimol, že ked som išiel dole kopcom a brzdil som motorom a potom som jemne pridal tak mi drglo prednou nápravou.

Odesláno

kdzž se podívaš pod auto u předního kola tak tam uvidíš takový třiramenný uchyt u kola je jeden roh,je na něm uchycené kolo přes čep a na opačném konci jsou dva rohy a tam jsou silenbloky,když zvedneš auto tak pohýbej kolem a uvidíš kde to má vůli

Odesláno

Ja som si kupil cele ramena komplet aj s capmi aj silentblokmi, niesu to ziadne polske smejdy a za 120 eur to bola dobra kupa podla mna a hlavne som sa nemusel trapit s vytlkanim silentblokov a tak, proste som stare rameno cele zhodit a nove nahodil a za chvilu to bolo hotove:papa

Odesláno

ja jsem to mněl dos vybité šlo to skoro samo ven,ale pokud bych sestím trápil a nešlo to podle mího gusta tak bych taky kopupil nové a je po ptákach,ale 3..6 je dost,alespoň jsem ušetříl na neco jiného.

Odesláno

No ja naprv musím zistit v čom mám problém až potom sa do toho pustím bud vymenou tých silenblokov alebo celého ramena...Dúfam že to budú len tie silenbloky a nebudem musieť kupovat cele rameno pretože peniažky by som chcel nechat na nový chladič na klimu, pretože mi tečie.

Odesláno

To sme na tom rovnako, aj ja zhanam ten chladic (kondenzator) klimy:D...ale novy sa mi kupovat nechce, stoji okolo 200 eur myslim:myslim:xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...