whizz80 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Viete mi povedat čo môže byt za problem, ked mi pri jazde ked šliapnem na plyn tak mi drgne prednou nápravou? Dnes som si to všimol, že ked som išiel dole kopcom a brzdil som motorom a potom som jemne pridal tak mi drglo prednou nápravou. Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 silenbloka spodního ramene,nebotaky čep řízení Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: domikra silenbloky spodního ramene,nebotaky čep řízení Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 JJ na puntaku to robil silentblok Citovat
whizz80 Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 a neviete mi povedat ako zistim či mi to robí ten silenbok ramena? da sa to nejak skontrolovať a kde sa to presne nachádza? Citovat
gedu Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 kamarátovi na felde to robil ten silenblok, skús ho pozriet:myslim Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 kdzž se podívaš pod auto u předního kola tak tam uvidíš takový třiramenný uchyt u kola je jeden roh,je na něm uchycené kolo přes čep a na opačném konci jsou dva rohy a tam jsou silenbloky,když zvedneš auto tak pohýbej kolem a uvidíš kde to má vůli Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 nové silenbloky jsem kupoval a stálykolem 700 na obě ramena,jde to měnit trochu ztuha,musíš to rameno zdemontovat Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 je to práce na dvě hodinky,já jsem měnil aj tý kulové čepy,jeden stjí kolem 300,- Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 pokud šlapneš na plyn a cukne to do prava tak je to pravá strana Citovat
whizz80 Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 vdaka...pozriem sa na to...a ešte sa chcem spytat, ak by som to robil doma tak budem musiet ist potom asi na geometriu, či nie? Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 ja jsem nebyl a žádnej problém,jedine žebys měnil kulak řízení,tam pokud se netrefíš,tak to potom táhne do strany Citovat
whizz80 Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 Tak fajn...asi sa do toho pustím sam, dnes to poriadne skontrolujem a cez víkend sa do toho pustím...idem meniť aj stabilizačné tyčky tak to urobím all in one Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 tak hodně úspěchu,kolik tě stály stabilizační tyčky??? Citovat
whizz80 Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 stabilizačné tyčky som kupil Moog a spolu ma vyšli 46 Eur. Mal som aj ponuku na Delphi za 36 Eur ale vzal som radšej Moog. Dufam že som neurobil zle. Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 nevím,zatím jsem se po tom nepídil,jaká značka je lepší,ale značka moog je mi více povědomá Citovat
Qcko Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Ja som si kupil cele ramena komplet aj s capmi aj silentblokmi, niesu to ziadne polske smejdy a za 120 eur to bola dobra kupa podla mna a hlavne som sa nemusel trapit s vytlkanim silentblokov a tak, proste som stare rameno cele zhodit a nove nahodil a za chvilu to bolo hotove:papa Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 ja jsem to mněl dos vybité šlo to skoro samo ven,ale pokud bych sestím trápil a nešlo to podle mího gusta tak bych taky kopupil nové a je po ptákach,ale 3..6 je dost,alespoň jsem ušetříl na neco jiného. Citovat
whizz80 Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 No ja naprv musím zistit v čom mám problém až potom sa do toho pustím bud vymenou tých silenblokov alebo celého ramena...Dúfam že to budú len tie silenbloky a nebudem musieť kupovat cele rameno pretože peniažky by som chcel nechat na nový chladič na klimu, pretože mi tečie. Citovat
Qcko Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 To sme na tom rovnako, aj ja zhanam ten chladic (kondenzator) klimy:D...ale novy sa mi kupovat nechce, stoji okolo 200 eur myslim:myslim:xvul Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.