jan07 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 nevite,jestli se da odpojit lamda a normalne jezdit?Nebo se musi upravit ridici jednotka?Ja ji tam totiz nemam. Po vymene motoru blbnou otacky,chvili jsou v norme,pak vyleti na 2500-3000 a tak,jinak starty jsou v pohode a jine chyby to nedela. Myslite si,ze se muze ridici jednotka kdyz je dlouho bez stavy vymazat nebo restartovat?Nebo tam muze byt chyba v nejakem cidle? [upravil dne 7/3/09 jan07] Citovat
s1600 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 k lambde-ja ji mel chvili odpojenou(asi mesic) a jediny,co poznas,je spotreba,zhruba o1l vetsi..motor bez lambdy pracuje v nouzovym rezimu a RJ nevi,jak ma davkovat-to mi bylo receno-tak jsem ji zase radsi pripojil,i kdyz uz je zas zenitem-interval vymeny je 170 000,coz jeste nemam,ale zacina blbnout...nejsem mechanik,ale ty otacky podle me neamji s lambdou co delat... Citovat
jan07 Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: s1600 k lambde-ja ji mel chvili odpojenou(asi mesic) a jediny,co poznas,je spotreba,zhruba o1l vetsi..motor bez lambdy pracuje v nouzovym rezimu a RJ nevi,jak ma davkovat-to mi bylo receno-tak jsem ji zase radsi pripojil,i kdyz uz je zas zenitem-interval vymeny je 170 000,coz jeste nemam,ale zacina blbnout...nejsem mechanik,ale ty otacky podle me neamji s lambdou co delat... takze ti to jelo normalne bez lamdy?nic neblblo? Citovat
s1600 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 me to blbne s lambdou-ve 2500ot/min.to ztrati tak a otacky nejdou nahoru,bez labdy to je jak prase,ale je vetsi spotreba,coz vem cert,ale motoru to zrovna neprospiva... Citovat
Alesek Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Já si myslím, že odpojená lambda určitě neprospíva, a s otáčkama mám pocit že to něco společného má, ale nevím bohužel nic konkrétního. Citovat
s1600 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Alesek Já si myslím, že odpojená lambda určitě neprospíva, a s otáčkama mám pocit že to něco společného má, ale nevím bohužel nic konkrétního. rikam to samy... Citovat
jan07 Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 kdyz jsem to koupil,tak to jezdilo normalne a bylo to bez lamdy,toho si vsimly az ted. Me jde spis o to,ze kdyz me tam daly ten novy motor,tak to ted nejde,tak jestli nebyla upravena RJ,a pri dlouhem odpojeni se nevymazala.A nebo,jestli na tom novem motoru neni spatne treba nejake cidlo? Citovat
Guest Merglos Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: jan07 kdyz jsem to koupil,tak to jezdilo normalne a bylo to bez lamdy,toho si vsimly az ted. Me jde spis o to,ze kdyz me tam daly ten novy motor,tak to ted nejde,tak jestli nebyla upravena RJ,a pri dlouhem odpojeni se nevymazala.A nebo,jestli na tom novem motoru neni spatne treba nejake cidlo? spiš čidlo ,jednotka se ti nesmaže Citovat
Guest Merglos Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 nebo zkus vyčistit škrtící klapku a určitě krokovej motorek Citovat
jan07 Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Merglos nebo zkus vyčistit škrtící klapku a určitě krokovej motorek ok,provede se a uvidim Citovat
jan07 Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 a kde ta lamda ma byt umystena?Musi tam byt aj katalyzator? Citovat
jan07 Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 takze nakonec tam ta lamda je,mechanik ji nemohl najit a diagnostika mu hlasila,ze je spatna,tak si myslel ze tam neni:myslim.Po dukladnem patrani ji nasel a je spatna,pry nejak posteloval RJ a zda se to lepsi,ale lamda se asi bude muset koupit nova.Nevite jaka a kolik stoji? Citovat
georgegg Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 http://www.vyfukyonline.cz/Lambda-sondy---univerzalni/ Citovat
jan07 Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 dekuji vsem,zavada vyresena a auto opraveno:super Citovat
jan07 Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 chci se jeste optat.Kdyz mam ted tu lamdu nefunkcni,zere to vic benzinu?A treba i hur tahne?Ma to na neco vliv? Citovat
Black Joe Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Jede to v nouzovém režimu ,tak moc výkonu nebude a spotřeba to je těžké říci, pokud tomu dáváš zabrat, je větší, než kdyby byla v pořádku. Jedině výměna lambda sondy ti ukáže pravdu. Citovat
Ondřík106s Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 urcite kdyz namontujes novou lambdu, auto pojede uplne jinak a spotreba te taky potesí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.