Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nevite,jestli se da odpojit lamda a normalne jezdit?Nebo se musi upravit ridici jednotka?Ja ji tam totiz nemam.

Po vymene motoru blbnou otacky,chvili jsou v norme,pak vyleti na 2500-3000 a tak,jinak starty jsou v pohode a jine chyby to nedela.

Myslite si,ze se muze ridici jednotka kdyz je dlouho bez stavy vymazat nebo restartovat?Nebo tam muze byt chyba v nejakem cidle?

[upravil dne 7/3/09 jan07]

Odesláno

k lambde-ja ji mel chvili odpojenou(asi mesic) a jediny,co poznas,je spotreba,zhruba o1l vetsi..motor bez lambdy pracuje v nouzovym rezimu a RJ nevi,jak ma davkovat-to mi bylo receno-tak jsem ji zase radsi pripojil,i kdyz uz je zas zenitem-interval vymeny je 170 000,coz jeste nemam,ale zacina blbnout...nejsem mechanik,ale ty otacky podle me neamji s lambdou co delat...

Odesláno
Původně zaslal: s1600

k lambde-ja ji mel chvili odpojenou(asi mesic) a jediny,co poznas,je spotreba,zhruba o1l vetsi..motor bez lambdy pracuje v nouzovym rezimu a RJ nevi,jak ma davkovat-to mi bylo receno-tak jsem ji zase radsi pripojil,i kdyz uz je zas zenitem-interval vymeny je 170 000,coz jeste nemam,ale zacina blbnout...nejsem mechanik,ale ty otacky podle me neamji s lambdou co delat...

takze ti to jelo normalne bez lamdy?nic neblblo?

Odesláno

me to blbne s lambdou-ve 2500ot/min.to ztrati tak a otacky nejdou nahoru,bez labdy to je jak prase,ale je vetsi spotreba,coz vem cert,ale motoru to zrovna neprospiva...

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

Já si myslím, že odpojená lambda určitě neprospíva, a s otáčkama mám pocit že to něco společného má, ale nevím bohužel nic konkrétního.

rikam to samy...

Odesláno

kdyz jsem to koupil,tak to jezdilo normalne a bylo to bez lamdy,toho si vsimly az ted.

Me jde spis o to,ze kdyz me tam daly ten novy motor,tak to ted nejde,tak jestli nebyla upravena RJ,a pri dlouhem odpojeni se nevymazala.A nebo,jestli na tom novem motoru neni spatne treba nejake cidlo?

Odesláno
Původně zaslal: jan07

kdyz jsem to koupil,tak to jezdilo normalne a bylo to bez lamdy,toho si vsimly az ted.

Me jde spis o to,ze kdyz me tam daly ten novy motor,tak to ted nejde,tak jestli nebyla upravena RJ,a pri dlouhem odpojeni se nevymazala.A nebo,jestli na tom novem motoru neni spatne treba nejake cidlo?

spiš čidlo ,jednotka se ti nesmaže :D

Odesláno

nebo zkus vyčistit škrtící klapku a určitě krokovej motorek :super

Odesláno

takze nakonec tam ta lamda je,mechanik ji nemohl najit a diagnostika mu hlasila,ze je spatna,tak si myslel ze tam neni:myslim.Po dukladnem patrani ji nasel a je spatna,pry nejak posteloval RJ a zda se to lepsi,ale lamda se asi bude muset koupit nova.Nevite jaka a kolik stoji?

Odesláno

Jede to v nouzovém režimu ,tak moc výkonu nebude a spotřeba to je těžké říci, pokud tomu dáváš zabrat, je větší, než kdyby byla v pořádku. Jedině výměna lambda sondy ti ukáže pravdu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...