oni Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 tak se mi ted doma bude valet motor a prevodovka,tak me napadlo,ze bych ho poradne ocistil a necim natrel, bude to vypadat pekne a i na udrzbu to bude lepsi nez hlinik! ale nevim jakym typem laku a barvu jako odstin,premyslel jsem nad tmave sednou nebo bilou. Citovat
Creams Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 na tuningforum.cz se to řeší v sekci styling Citovat
tom406 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: oni tak se mi ted doma bude valet motor a prevodovka,tak me napadlo,ze bych ho poradne ocistil a necim natrel, bude to vypadat pekne a i na udrzbu to bude lepsi nez hlinik! ale nevim jakym typem laku a barvu jako odstin,premyslel jsem nad tmave sednou nebo bilou. Moje dávná práce na motoru gti 309. je to obyč syntetika i na bloku motoru. a jedině červená je komaxit. během provozu nic neslezlo. Citovat
pastorek Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: oni tak se mi ted doma bude valet motor a prevodovka,tak me napadlo,ze bych ho poradne ocistil a necim natrel, bude to vypadat pekne a i na udrzbu to bude lepsi nez hlinik! ale nevim jakym typem laku a barvu jako odstin,premyslel jsem nad tmave sednou nebo bilou. Moje dávná práce na motoru gti 309. je to obyč syntetika i na bloku motoru. a jedině červená je komaxit. během provozu nic neslezlo. Nechápem tie tlakové hadice na odvetranie ale inak veľmi pekná práca. Citovat
vendelinek Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: oni tak se mi ted doma bude valet motor a prevodovka,tak me napadlo,ze bych ho poradne ocistil a necim natrel, bude to vypadat pekne a i na udrzbu to bude lepsi nez hlinik! ale nevim jakym typem laku a barvu jako odstin,premyslel jsem nad tmave sednou nebo bilou. Moje dávná práce na motoru gti 309. je to obyč syntetika i na bloku motoru. a jedině červená je komaxit. během provozu nic neslezlo. Co k tomu dodat, pěkná práce :potlesk, Citovat
stanley-zdenda Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 jj moc hezká práce:potlesk je vidět co umí zlatý český ručičky:super Citovat
Boulik Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Tome stalo se ti nekdy ze by ti to nevislo?Ja ze ty jsi asi fakt borec Öni az skoncis stim tvym motorem stav se ja ti pujcim muj [upravil dne 3/3/09 Boulik] Citovat
tom406 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: oni tak se mi ted doma bude valet motor a prevodovka,tak me napadlo,ze bych ho poradne ocistil a necim natrel, bude to vypadat pekne a i na udrzbu to bude lepsi nez hlinik! ale nevim jakym typem laku a barvu jako odstin,premyslel jsem nad tmave sednou nebo bilou. Moje dávná práce na motoru gti 309. je to obyč syntetika i na bloku motoru. a jedině červená je komaxit. během provozu nic neslezlo. Nechápem tie tlakové hadice na odvetranie ale inak veľmi pekná práca. co na tom nechápeš? někdo si kupuje trapné návleky na hadice a někdo má pancéřovky a pokud to potřebuješ vysvětlit tak origo hadice jsou tvarované a jediné hadice které se nedeformují při ohybu jsou tyto. :P:P Citovat
tom406 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: Boulik Tome stalo se ti nekdy ze by ti to nevislo?Ja ze ty jsi asi fakt borec Öni az skoncis stim tvym motorem stav se ja ti pujcim muj [upravil dne 3/3/09 Boulik] hehe díky. no tohle mě hrozně baví. je to komplet poskládaný motor. nové písty ,vložky, šály startér altík prostě vše. dal jsem do něj asi 45000kč i komplet eletriku jsem dělal. A nej pocit byl že jak jsem poskládal auto tak napoprvé to chytlo a jelo-super pocit:mrk Citovat
pastorek Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: tom406 co na tom nechápeš? někdo si kupuje trapné návleky na hadice a někdo má pancéřovky a pokud to potřebuješ vysvětlit tak origo hadice jsou tvarované a jediné hadice které se nedeformují při ohybu jsou tyto. :P:P Aha. Tak potom tam majú význam. Citovat
SV 24 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 tom406 : Opravdu luxus ten motor!!! Hezci sem nevidel! A kam si pak dal tu 309 GTIcko? Citovat
Creams Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: SV 24 tom406 : Opravdu luxus ten motor!!! Hezci sem nevidel! A kam si pak dal tu 309 GTIcko? Tahle otázka mě napadla už kdysi dávno jak jsem koukal od Toma na stránky... Citovat
oni Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 to je fakt pekna prace,ale takhle to asi nedam,pac budu mit jen motor a pak bude jen vymena za kus,nebude cas delat jiny veci,coz je skoda,ale neda se nic delat,potrebuju jezdit,ale jako inspirace super! Citovat
tom406 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: SV 24 tom406 : Opravdu luxus ten motor!!! Hezci sem nevidel! A kam si pak dal tu 309 GTIcko? no gti jsem rozprodal na díly .měl tam přijít motor T16 který jsem měl a taky jsem na něm dělal. Ale potop přišlo stěhování a investice do bydlení tak to načas padlo a už jsem se k 309ce nedostal. tak byla rozprodána i motor T16 Citovat
Boulik Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 tome asi ti poslu motor aby jsej nenudil Citovat
tom406 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Boulik tome asi ti poslu motor aby jsej nenudil klidně- tohle mě hrozně baví Citovat
oni Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 to je proste nadhera! fakt? tak k tobe uz to nebude takovej kus,tak ti ho tam klidne necham? za kolik si ho pustil do sveta? Citovat
Boulik Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 hele vedet ze se mi to podari dat dokupy aby to zase fungovalo tak bych si taky hral ale neverim si tech kabelu atd.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.