Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak se mi ted doma bude valet motor a prevodovka,tak me napadlo,ze bych ho poradne ocistil a necim natrel, bude to vypadat pekne a i na udrzbu to bude lepsi nez hlinik! ale nevim jakym typem laku a barvu jako odstin,premyslel jsem nad tmave sednou nebo bilou.

Odesláno
Původně zaslal: oni

tak se mi ted doma bude valet motor a prevodovka,tak me napadlo,ze bych ho poradne ocistil a necim natrel, bude to vypadat pekne a i na udrzbu to bude lepsi nez hlinik! ale nevim jakym typem laku a barvu jako odstin,premyslel jsem nad tmave sednou nebo bilou.

Moje dávná práce na motoru gti 309. je to obyč syntetika i na bloku motoru. a jedině červená je komaxit. během provozu nic neslezlo.

post-0-14109605078487_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Moje dávná práce na motoru gti 309. je to obyč syntetika i na bloku motoru. a jedině červená je komaxit. během provozu nic neslezlo.

:super Nechápem tie tlakové hadice na odvetranie ale inak veľmi pekná práca.

Odesláno

Co k tomu dodat, pěkná práce :super:potlesk,

Odesláno

Tome stalo se ti nekdy ze by ti to nevislo?Ja ze ty jsi asi fakt borec :super Öni az skoncis stim tvym motorem stav se ja ti pujcim muj :mrk

[upravil dne 3/3/09 Boulik]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

:super Nechápem tie tlakové hadice na odvetranie ale inak veľmi pekná práca.

co na tom nechápeš? někdo si kupuje trapné návleky na hadice a někdo má pancéřovky a pokud to potřebuješ vysvětlit tak origo hadice jsou tvarované a jediné hadice které se nedeformují při ohybu jsou tyto. :P:P:P

Odesláno
Původně zaslal: Boulik

Tome stalo se ti nekdy ze by ti to nevislo?Ja ze ty jsi asi fakt borec :super Öni az skoncis stim tvym motorem stav se ja ti pujcim muj :mrk

[upravil dne 3/3/09 Boulik]

hehe díky. no tohle mě hrozně baví. je to komplet poskládaný motor. nové písty ,vložky, šály startér altík prostě vše. dal jsem do něj asi 45000kč i komplet eletriku jsem dělal. A nej pocit byl že jak jsem poskládal auto tak napoprvé to chytlo a jelo-super pocit:mrk

Odesláno

co na tom nechápeš? někdo si kupuje trapné návleky na hadice a někdo má pancéřovky a pokud to potřebuješ vysvětlit tak origo hadice jsou tvarované a jediné hadice které se nedeformují při ohybu jsou tyto. :P:P:P

Aha. Tak potom tam majú význam.

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

tom406 : Opravdu luxus ten motor!!! Hezci sem nevidel! :super A kam si pak dal tu 309 GTIcko? :)

Tahle otázka mě napadla už kdysi dávno jak jsem koukal od Toma na stránky...

Odesláno

to je fakt pekna prace,ale takhle to asi nedam,pac budu mit jen motor a pak bude jen vymena za kus,nebude cas delat jiny veci,coz je skoda,ale neda se nic delat,potrebuju jezdit,ale jako inspirace super!

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

tom406 : Opravdu luxus ten motor!!! Hezci sem nevidel! :super A kam si pak dal tu 309 GTIcko? :)

no gti jsem rozprodal na díly .měl tam přijít motor T16 který jsem měl a taky jsem na něm dělal. Ale potop přišlo stěhování a investice do bydlení tak to načas padlo a už jsem se k 309ce nedostal. tak byla rozprodána i motor T16

post-0-14109605092918_thumb.jpg

Odesláno

to je proste nadhera! fakt? tak k tobe uz to nebude takovej kus,tak ti ho tam klidne necham? za kolik si ho pustil do sveta?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...