Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj!

Prosím o radu...

Sháním nějaké autorádio, jen s usb vstupem a rádiem (cd mít nemusí), které by šlo zkombinovat s ovládáním pod volantem u 306 break r.v.2000-je tam rádio na cd.

Nevíte nějakého výrobce či model, který by vyhovoval těmto parametrům?

Díky

Odesláno

O tom převodníku vím, jde mi spíš o to, sehnat nějaké rádio, kde by nebyla CD mechanika. Jen USB a rádio... Cena tak kolem 2 tisíc. To ovládání pod volantem bych aj oželel...

[upravil dne 2/3/09 ghotic.ghotic]

Odesláno

pokud vím Alpine IDA-X300 nemá CD mechaniku ale má jen USB vstup, jedinej problém je v tom že USB vstup není na čelním panelu rádia ale je vyveden kabelem zezadu. Na druhou stranu výhodu to má, při dnešní ceně flashdisků ho můžeš nějak schovat a nebude ti trčet z rádia ( a pokud koupíš 8Gb budeš mít mraky hudby :-D )

Odesláno
Původně zaslal: kmotrik

pokud vím Alpine IDA-X300 nemá CD mechaniku ale má jen USB vstup, jedinej problém je v tom že USB vstup není na čelním panelu rádia ale je vyveden kabelem zezadu. Na druhou stranu výhodu to má, při dnešní ceně flashdisků ho můžeš nějak schovat a nebude ti trčet z rádia ( a pokud koupíš 8Gb budeš mít mraky hudby :-D )

to je podla mna len lepsie ze je ten vyvod zozadu... ved to ani nevyzera dobre, ked do radia niekto zpredu zapichne usb kluc alebo mp3 prehravac.. a takto si ten kabel dotiahnes kamkolvek, a dorobis podla potreby, ci uz do skrinky spolujazdca alebo popolnika, alebo neviem kam vsade este by sa to dalo dat... :):)

Odesláno

PnR - právě že USB kabel má obdobné vlastnosti jako UTP ( mám k tiskárně nataženej 10 metrovej kabel ) stále bude všechno fungovat tak jak má :). Ten metr a půl kdyby jsi ho chtěl natáhnout někam hodně daleko od rádia by měl snést v pohodě. ;)

Odesláno

Právě jde o to... zda to vůbec měnit... mně právě v origo Clarionu nefungují cd a nevím kvůli čemu, prostě ho to sežere a hned vyplivne jak kdyby tam člověk nic nedal... třeba se mi to podaří opravit a nebudu muset měnit celé radio.....

Odesláno
Původně zaslal: kmotrik

včera jsem objednal http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia/pioneer-deh-2100ub/ líbí se mi hlavně vzhledově, je to nová modelová řada a hlavně má červené podsvícení a to mi sedí k autu :)

Hudba u pioneerů je celkem vymazlená tak doufám že budu spokojenej. Jen jsem neřešil ovládání pod volantem protože stejně žádný nemám, ale tu možnost má ;)

Jo tak po tom jsem taky pokukoval-dej vědět jak hraje a jak se ovládá flashka;) Dík

Odesláno

tak jsem zapojil svýho novýho Pioneera a řeknu vám luxus, vzadu originální repráky, vepředu ve dveřích nějaký ani nevím jaký + vejškový reproduktory u zrcátek a pohodička. Hraje to dokonale. Rádio má hodně možností nastavení a vše se ovládá kolečkem a čudlíkem. Takže se to dá relativně nastavovat i za jízdy :). Je krásně podsvícený červeně a nějak mě neoslňovalo, takže sem s ním spokojenej :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...