biema Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Aku alternativu autoradia by ste mi odporučili namiesto originalu do mojej 307. Nejak prestava za chodu auta prehravat CD a chcel by som ho vymenit za funkčny a trošku modernejší prehrávač. (mp3, pripadne LCD, USB ...) Ale hlavne sa mi jedna o to aby bolo pripojitelne aj na ovladaciu pačku autoradia pod volantom. Tak ak mate nejake skusenosti tak dakujem za vaše postrehy a pripomienky. Peo 307 - r.v.: 12/2001 - Benzin 1,6 16V [upravil dne 8/3/09 biema] Citovat
Guest foto1977 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Co tohle: p.s. řeší se tam i ty redukce k ovládání pod volantem. Citovat
biema Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 Noo !!! Pozrel som si ten odkaz. Asi by to bolo s kaluže do blata. Prvy dojem(foto): parada, ale potom som si prečital cely članok a dozvedel som sa že ho ma až jeden človek a aj ten to nemože rozbehat. Ako bolo už v tom članku pisane, kvalita asi za moc nestoji. Nejake dalsie odporučania ??? Citovat
actionMed Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Na OEM ovládání pod volantem nepřipojíš žádný rádio než originální. Jedině redukcí za cca 1500,- Cenová relace? Citovat
biema Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 tak nakoniec som to vyriesil kupou GPS navigacie s FM vysielačom. Nijako to nerieši ovladanie pod volantom ale aspon som zabil 2 muchy jednou ranou. A este mam aj prehravač videa. [upravil dne 6/3/09 biema] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.