Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravíčko, už půl roku mám svoji 106, ted vychytávám mouchy, podle chytré knížky mám vadné předřadné odpory na ventilátoru topení, nevíte kde je mám hledat? už sem měl ventilátor venku a nic sem nenašel, no aspon sem ho promazal :D a dá se do palubky dodatečně domontovat zásuvka na 12v? mám výbavu nula nula nic a zástrčka by se hodila:myslim

Odesláno

odpor je kyž rozděláš ventilátor aby byla bydět jakoby vrtule tak když se podíváš jakoby na osičku tak tam je takový větší váleček(nejspíš keramický) ale rozdělat to nejde jen vyměnit celí ventilátor, zadělání zásuvky budeš mít do záslepky jak jsou vystražný světla a vyhřívání tak tam je záslepka a možná tam bude i příprava

Odesláno
Původně zaslal: havrican

zdravíčko, už půl roku mám svoji 106, ted vychytávám mouchy, podle chytré knížky mám vadné předřadné odpory na ventilátoru topení, nevíte kde je mám hledat? už sem měl ventilátor venku a nic sem nenašel, no aspon sem ho promazal :D a dá se do palubky dodatečně domontovat zásuvka na 12v? mám výbavu nula nula nic a zástrčka by se hodila:myslim

cus, co más za káru, jsem z brodu

Odesláno

co? celý ventilátor? to je dobrá pecka, zkusím to pořešit nějak jinak, opravdu to nejde nějak povyměnovat? jede mě jen největší rychlost, a odkud přivedu dráty k té zásuvce?

mám 106, r.v.94 litr 33kw, 5dvéř, když pohledáš na auto.cz v sekci moje auto, tak najdeš, eje to bílá barva kid edition

Odesláno

Jo tak to jo:), jen čumím že je tam už asi podruhý a nikdo nic, já jsem ho tady u nás na vesnici prodal jednomu staršímu pánovi za 1000,- a je spokojen:)

Odesláno

za 300,- jo? uvidíme po výplatě, tedka sem dělal stk a chtělo to aj nové brzdy, což byla celekm pálka, máte někdo zkušenosti s opravou těch rozmarzovacích linek na zadním okně? chytrá knížka radí nějaký stříbrný vodivý sprej, dá se to sehnat?nebo teřba hliníková barva?

Odesláno

jo, za 3 kilča + poštovný je tvůj, zatím je pořád k mání. To zadní sklo bych ti taky mohl nabídnout,vyhřívají všechny linky. S opravou skušenosti nemám,ale slyšel jsem o tom že to prý jde.

Odesláno

Na opravení těch mřížek se prodává tuším měděná barva 1gram té barvy stojí tuším cca 300,- jinak pokud se jedná o zadní sklo na starej model mohu též nabídnout, tuším že 3 ty žebra nevyhřívají.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...