Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

nevadí mi OT, klidně pište.. aspoň nemusím nikde nic hledat a vidím to u sebe ve vlákně :aut:super

to Anyana2: kdybych se řídil tou matematickou úlohou tak by měla být cena 16.. když teda nepočítám gumy a nechal bych je k tomu zadarmo.. počítal jsem i s 15ti když jsem dal nohy na zem, ale vůči ceně nových 19tek spolu s gumama jsem chtěl zkusit těch 20 tis.. ale nechytil se za ten týden nikdo na 100% a pak byla ta nabídka s tou octávkou, takže jsem zainvestoval jinde a nechám to na příští rok..

309GT: jo určitě pojedu Mýto, bude to můj první sraz v tomto roce.. pak Mimoň, zkusím pojezdit všechny kola, takže se určitě uvidíme.. můžeme být i vedle sebe ať porota nemusí lítat :aut

Díval jsem se jak se dělají podložky a mám rozteč 4x108..to by byla prasárna na 4x100.. to už buď 4x110 (plovoucí šrouby) a nebo 5x108.. našel jsem jedny sice nijak peckovní ale paprsky jsou až do krajů disku jak chci a jsou bílé viz foto a rozteč v 19\" je optimální 4x108:

sp25w.jpg

tie by vyzerali brutálne ... mne sa páčia :super

Odesláno
Původně zaslal: pipistrel

ked vidim tie zadne svetla hned sa musim smiat ako si k nim prisiel a hlavne nazov tej diskusie :D

teď vůbec netuším o čem mluvíš... případně na co reaguješ.. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: Tomazy

na 19ky to uz chce zmenu roztece na 5x108

Neříkám že je to nereálné,ale je to prasečina prvního kalibru:bojim (myšlena změna počtu šroubů) jestli myslíš podložkama...

jj je to prasečina.. nechám to na těch 4x108 a na těch spath bílých jak jsem tu dával.. kdyby se něco objevilo nového..tak uvidíme.. ted na to není, času do příští sezony je daleko..

Odesláno

ked vidim tie zadne svetla hned sa musim smiat ako si k nim prisiel a hlavne nazov tej diskusie :D

no kupoval si tie svetla na cc od jedneho clena tu ktory ich kupil omylom. ci nie?

a taky nazov sa nezabuda

inak sorry za :xvul

[upravil dne 18/4/10 pipistrel]

Odesláno

no kupoval si tie svetla na cc od jedneho clena tu ktory ich kupil omylom. ci nie?

a taky nazov sa nezabuda

inak sorry za :xvul

[upravil dne 18/4/10 pipistrel]

jo tak.. tak to jo.. to bylo \"jsem kokot\" :D jinak ty světla sice byly od něho ale bohužel přišly (byly i před přepravou) dosti poškrábané.. musel jsem je celé opravovat a i teď tam jsou hluboké škrábance..:( ale z metru to není vidět a tak je tam mamka nakonec chtěla dát (já s mojim puntičkářstvím bych je tam asi nedal) a tak auto aspoň zezadu omládlo na novější verzi :super

Odesláno

ja len ze pri 19kach 4x108 nieje z coho vyberat to su len vynimky

ale pri 5x108 v tejto rozteci sa vyrabaju

samozrejme 19ky uz si pytaju upravu pezotika :aut

Odesláno

no bude třeba vybírat z vyjímek... nepůjdu do experimentů se změnami rozteče, asi bych se v tom autě ani necítil tak bezpečně.. veškeré úpravy vedou k tomu aby to drželo lépe na cestě a bezpečnost povýšila na maximum.. měnit rozteč to není nic pro mě.. nechám to na 4x 108 a budu jen koukat mezi tím málo co se dá sehnat.. zda se neobjeví nějaké bílé s paprskami až do kraje disku.. něco jako Eta Beta..

Odesláno

no bude třeba vybírat z vyjímek... nepůjdu do experimentů se změnami rozteče, asi bych se v tom autě ani necítil tak bezpečně.. veškeré úpravy vedou k tomu aby to drželo lépe na cestě a bezpečnost povýšila na maximum.. měnit rozteč to není nic pro mě.. nechám to na 4x 108 a budu jen koukat mezi tím málo co se dá sehnat.. zda se neobjeví nějaké bílé s paprskami až do kraje disku.. něco jako Eta Beta..

tomu ver ... ja som tiež rozmýšlal nad zmenou rozteče ale nakoniec mi to prišlo ako totálna kravina ... nestojí to za to niekde sa vysypať a rozbiť auto a ešte aj seba ...

Odesláno

jou s tou roztecou to mas pravdu

mohli by zacat vyrabat 19 pre 4x108 ... urcite nesu koly tomu ze malokto si upravuje pezot na 19 palcove kolo

inac na cervene auto ti biele urcite seknu

len nekazdemu reze rally styl (huste rebrovanie) ale to samozrejme zalezi od vkusu :)

Odesláno

no ty spath nejsou takový rally styl.. ikdyž sedačky vepředu jsou sportovní tak moc rally to nebude i s těmi bílými..jen jsem chtěl aby to ladilo k interieru co tam teď je..

Odesláno

nene ja som myslel len na kola ze rally styl preto huste rebrovanie

co sa tyka tych eta beta paprskove od 18\" hore len 5 šrubove pozeral som nazivo

to je to ze všetky peckove kola su 5 šrubove :-/

inac na 19 idu take pneu jak pri 18 /225ky len profil 35

Odesláno

309GT: jo určitě pojedu Mýto, bude to můj první sraz v tomto roce.. pak Mimoň, zkusím pojezdit všechny kola, takže se určitě uvidíme.. můžeme být i vedle sebe ať porota nemusí lítat :aut

Paráda,snad mě šéf nepošle někam do ...... a přijedu brzo;) S tím parkováním asi ne,já to zaparkuju někam do hnoje ať to není vidět,je na tom fůra práce a zima se docela podepsala,ale není čas:(

Odesláno

Takže dnes jsem byl velice zklamán- volal jsem opět kvůli nárazníkům frajerovi z pajaplast.cz a odvětil mi že má chřipku a že momentálně ho žádné zakázky nezajímají, že se léčí doma.. vytočilo mě to doběla, jelikož už to bude měsíc a 20 dní co to tam má, dávám mu poslední čas do středy příštího týdne, pak si pro to jdu osobně a nebude to nic dobrého :bacha

Odesláno

Takže dnes jsem byl velice zklamán- volal jsem opět kvůli nárazníkům frajerovi z pajaplast.cz a odvětil mi že má chřipku a že momentálně ho žádné zakázky nezajímají, že se léčí doma.. vytočilo mě to doběla, jelikož už to bude měsíc a 20 dní co to tam má, dávám mu poslední čas do středy příštího týdne, pak si pro to jdu osobně a nebude to nic dobrého :bacha

Lakýrníci jsou stát ve státě, dneska jsem si byl pro lišty, dával jsem mu to před velikonocema, minulý pátek jsem si pro to konečně došel a zjistil jsem, že lišty jsou v jiném odstínu oranžové (takové rezavé, co se dávala na 206), byl jsem z toho mírně řečeno rozhořčen :D, ale překvapil a dnes jsem si dovezl hotové lišty ve správném laku.

Odesláno
Původně zaslal: buga

pre teba Sobol :)

Ventilkappen-Iron-Cross-BLACK-Peugeot-207

:papa

jo ty ventilky se prodávají i u nás.. já volil skrýtý chromový ventilek díky těm šroubům co jsou po obvodu kola vypadající jako ten ventilek.. Kdybych je tam neměl tak bych určitě do tohoto ventilku šel..

Jinak dnes nainstalován přídavný klakson se zvukem LACUCARACHA :D, taková srandička jenom..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...