Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
nebudu se k tomu vyjadřovat.. v tříčlenné porotě, která mě hodnotila byla také Anyana2.. tím nechci říct, že bych něco od ní čekal.. pokud byla nestranná tak jen dobře.. jen se mi nezdá že auto které bylo 4 místa za mnou nakonec je předemnou.. s TC jsem skončil jako dalších pár lidí co na tomto srazu bylo, nestojí to za to :papa.. auto jsem si dělal vždy podle sebe a tak jak se mě líbilo a to je důležité..:papa

Teď tě moc nechápu ... stěžuješ si na výsledky a pak řekneš, že si stavíš auto podle sebe... přeci když si ho stavím podle sebe tak nevím proč řešíš jak to hodnotí někdo jiný ... 100lidi 100chuti a podstatná je ta tvoje ! A to, že si auto líbí a stavíš si ho sám pro sebe je to podstatné. Já TC pojdu vždy... a na výsledky seru ... prostě potkal jsem tam dost zajimavých lidí a hlavně už nejsi jen jeden z davu co stoji mezi tuzing plechovkama, ale patříš prostě mězi ty nej auta v ČR...

Odesláno
nejdřív to pořádně ošamponuju a pak vezmu tempo pastu na nový lak..:mrk a ruční práce cca 3 hod..

presny vyrobca a druh samponu a tej tempo pasty ? :cool:

Odesláno

Osobně bych ti doporučil AutoGlym Resin Polish. To tempo funguje spíše jako maskovačka - tak funguje taky ScratchX od Meguiars...

Rozhodně raději použij AG ResinPolish

Odesláno
diky za radu, pokoukám se po tom na příští rok.. momentálně se auto bude už jen mýt vapkou..

No já teď budu pořizovat FOAM :) což je aktivní pěna tak jsem zvědav :-D jak to funguje :)

Odesláno
diky za radu, pokoukám se po tom na příští rok.. momentálně se auto bude už jen mýt vapkou..

No já teď budu pořizovat FOAM :) což je aktivní pěna tak jsem zvědav :-D jak to funguje :)

Aktivní pěna není špatná, umýváme s tím firemní auta, záleží hodně na výrobci, třeba Karcher pěna moc nefunguje, Makita prodává už lepší, asi nejlepší vyrábí Kranzle, ale když necháš dlouho zatuhnout vyteklou naftu kolem nádrže tak to ta pěna nerozpustí a musíš vzít houbu. Další nevýhoda je že ta pěna rozpustí jakýkoliv vosk na autě.

Odesláno

Aktivní pěna není špatná, umýváme s tím firemní auta, záleží hodně na výrobci, třeba Karcher pěna moc nefunguje, Makita prodává už lepší, asi nejlepší vyrábí Kranzle, ale když necháš dlouho zatuhnout vyteklou naftu kolem nádrže tak to ta pěna nerozpustí a musíš vzít houbu. Další nevýhoda je že ta pěna rozpustí jakýkoliv vosk na autě.

Musíš použivat s PH neutral. Mám v plánu objednat Valet Pro

pH Neutral Snow Foam. Cokoli ti žere vosk i šampon pokud není Phneut

Odesláno

sobol: tvé auto určitě do TC patří .. děláš to hlavně pro sebe a neříkej, že se ti v Brně nelíbilo, když si autíčko prohlíželi lidičky a líbilo se ;) ... takže neklesej na mysli ... chápu jaké to je zklamání, také mi to zamrzelo, když jsem loni byla celou sezónu na druhém místě a finále dopadla s bramborovou ... ale člověk si to nesmí brát osobně, jinak by se z toho zbláznil .... co se týká hodnocení .. tak i dle výsledků z průběhu roku, se nedalo moc očekávat výraznou změnu v první trojici ... Slepička, Vinklárek, Mihulka, kdy to finální hodnocení jen potvrdilo ...... ono se to nezdá, ale dá se vybodovat kolikrát auto na první pohled jasný favorit, ale když se to rozebere na bodové kategorie, tak kolikrát i samotného člověka výsledek překvapí ... určitě v tom nehledej nějaký zaujetí proti tvé osobě ;) ... ono se dá říci, že jasný favorit je prostě v současné době vždy 306 a rozdíl mezi ostatními je kolikrát jen pár bodů .... nezdá se to ale je to jeden bod sem a druhý tam a finální součet je úplně někde jinde ... například ... sériová barva, hned člověk ztratí bodíky, motorový prostor (kdy lakováné plasty už je standard a je to tak za jeden bodík), za další rozpěra v motoru, pokud ji člověk má, hnedka je to bodík k dobru, pokud má obě, hnedka je to další bodík, atd atd .... za muziku je maximum tuším 5 bodů, takže top bude kompletně vytlumené auto s perfektním osazením komponenty, kabeláží apod. ... a na druhou stranu vylézající kola nebo hid sada ve světlech, bodík či dva dolů .... a takhle bych mohla pokračovat .... udávám jen jako příklad, nemluvím konkrétně k tobě, aby sis něco špatně nevysvětlil .. ale jen abych upozornila, že kolikrát to je vážně jen někde o fous míň, někde o fous víc a výsledný součet může zamíchat zajímavě pořadí ....

Odesláno

díky za vysvětlení v oblasti bodování.. na mysli neklesám, s upravami pokračuju dál, momentálně ale auto zůstane tak jak je, na řadu přišel nový byt, takže investice ted potečou uplně jiným směrem..

Jinak nové kola Tvému auti učitě slušely idkyž ty bílé taky nebyly k zahození..:aut

Odesláno

Cavec Sobiku,tak sem to tady ted chvili procital.uplne chapu to ze si po finale byl nastvany,kdyz sem videl jak si to mel peclive pripraveny a navic si kvuli tomu kupoval novy kola a muziku a vysledek byl 5.misto.Ale na druhou stranu to je docela pochopitelny kdyz to clovek vezme podle bodu za tuning upravy na aute,ze nemas takovy zasahy a upravy ktery mam treba ja nebo ty kluci s 206kama.Me treba hrozne nastvala soutez AT novacek roku,nepocital sem ze to vyhraju ale doufal sem ze v TOP10 budu,a nebyl sem tam,sice mi vedouci souteze napsal trochu vysvetleni ale kdyz sem se podival na jmena,tak sem nemohl pochopit proc treba v ty desitce byl Superb,koukal sem na nej od serie se moc nelisi a taky cervena Oktavka,ktera na muj vkus nema na aute upravy uz vubec zadny,schvalne sem si ji v Brne prohlizel a nic moc na ni neni a navic skoncil 3.celkove,tak ze myslim ze funguje takovy to kamaradickovani v soutezi urcite,nevim na tohle by mohla Anyana reagovat,treba to tak neni:myslimAle urcite sem ti to tu sobotu pral,kdyz sem videl tu praci kolem:o

Odesláno

už jsem to pustil z hlavy.. viz obrázek níže.. jj AT nováček mě taky celkem překvapil jak jsem na něho koukal.. ono mě překvapilo i více kategorii, které byly hodnoceny v Brně.. satisfakce ale pro mne byla focení do časopisů a na web. Takže finálně jsem odjížděl pak spokojen.. Auto se líbilo i mě i ostatním..:papa

Momentálně je z něho pracant převážející kuchyňskou linku :D

post-14544-14109613045617_thumb.jpg

Odesláno

kdyby někdo chtěl, tak stále jsou na prodej přední černé angel eyes lampy s červenými kroužky a mračítky RDX..;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...