Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pekna prace, zadni cast supl jen ten predek mi nejak nesedi jestli skrz tu diru asi zrejme k sani.nevim proc ale tak to je o vkusu. ale pekne :roker

Odesláno

no foto ti nehodím lebo neviem presne ktorá to bola,len som tlmočil čo mi servisak povedal.Takže ked to ešte nemaš tak to možeš očkom skontrolovat(trebars všetky:))či tam nejaka nieje povolena.

Odesláno

takže dneska konečně skoro doděláno auto.. nejlepší bylo jak mi ve 140ti uletělo mračítko... takže pokud někdo odjednal z Německa mračítka tak nedoporučuji lepit přiloženým lepidlem..znova jsem musel ještě lakovat, není to nic moc ale na zítra to bude stačit.. diagnostika ukázala že opravdu bude chyba v benzínu který se tankoval.. (nevím už kde, asi JET nebo Benzina). při cestě tam totiž závada při malé zastávce po nastartování záhadně zmizela.. dále mě potkaly zvuky od kol které jsem musel řešit a to se teprve ve 3 hodiny odpoledne dodělávaly výfuky.. teď už je vše opraveno, zítra přidělám mračítka, doladím detaily a nafotím ve Vysokém Mýtě..

Odesláno

moc děkuji... od Tebe to zvláště potěší.. :potlesk

Foto ze včerejška:

1s.jpg2s.jpg3s.jpg

4s.jpg5s.jpg6s.jpg7s.jpg

[upravil dne 2/5/10 Sobol]

[upravil dne 2/5/10 Sobol]

Odesláno

Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli je s tema mracitkama nejake drbani krom lepeni.

Jinak mas to opravdu nadherny, nejhezci 207...

:super:super:super

Odesláno

jo lepení a lakování.. jinak nic.. avšak jak jsem napsal tak to lepidlo skoro vůbec nedrží..

přidávám ještě tři fotky z webu tuningy.com

normal_fashion-cars-8-moody-0164.jpg

normal_fashion-cars-8-moody-0165.jpg

normal_fashion-cars-8-moody-0166.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Tomazy

a ked sa menia tie predne sedacky to pasuju vsetky ?

pasujú všetky len musíš upraviť prichytenie tých sedačiek ...

Odesláno

jo uchycení musíš uplně upravit.. nepasuje dá se říct nic dokud si sám neupravíš nebo nevymyslíš držáky..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...