Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

možná mě ukamenujete ale přední znak dolů, vytvoření otvorů pro chlazení brzd.. zadní kvůli duplexu..

Když budeš dávat znak dolů, kolik bys za ten znak chtěl???

Odesláno

tak já to budu dělat s kamarádem co má svářečku plastů a umí to.. do takových věcí se sám nehrnu.. pak na lakovnu, levné to nebude..

Odesláno

Tak to drzim palce :) ja na starom narazniku to skusim s tim tmelom s sklenenim vlaknom a uvidim ako to dopadne ak to bude dobre vyzerat tak so to spravim aj na novom narazniku :)

Odesláno

tak peugeot je doma, levá strana opravena a snížena na 15 závitu na obou stranách.. momentálně jezdím na gumách s 55tkou profilem ,mezi gumu a lem strčím stěží jeden prst.. od země něco kolem 6ti cm odhadem.. jakmile se oteplí, nahodím na zkoušku letní elektrony...:mrk ať se to může plazit po zemi..

Odesláno

Paráda:super

To jde ještě ztočit níž?Mazec:mrk

Ale můj názor - ten znak bych nechal,je to bez něj divný ten převis....ale jinak:super Kola budou stejná jako loni?

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Paráda:super

To jde ještě ztočit níž?Mazec:mrk

Ale můj názor - ten znak bych nechal,je to bez něj divný ten převis....ale jinak:super Kola budou stejná jako loni?

jj kola stejné jako loni.. samotné zahlazení je opravdu divné...vypadá to pak jak snopel :D bude tam otvor pro sání do filtru..takže prázné to tam nebude.. je to 15 nad maxem.. na 5 to jde ještě, pak už by tam už asi vadil držák brzdové hadice, už teď je to k mé maximální spokojenosti..takže jestli to budu dávat níž tak s rozumem, ať neorám asfalt :aut

[upravil dne 9/2/10 Sobol]

Odesláno

to neee... to je fuj fuj :D něco absolutně decentního.. žádné výkřiky do tmy..

přidám ještě dnešní fotečku, půjdou ještě doolemovat většími kameny s trochu jinou křišťálovější barvou..

swar.jpg

Odesláno
Původně zaslal: vanhalf

Spravis tam len otvor a zan hned filter? nebude ti tam cakat voda rovno na filter? :)

otvor a za ním svod na sání a pak až filtr.. zas tolik vody tam cákat nabude a když tak je třeba to taky čistit :super

Odesláno

fotka pěkná ale neplánuju.. dneska už to tak moc neletí ty lamba..navíc vystupování v nízké garáži- no chtěl bych se vidět :D

teď jdou na řadu přední sedačky na které neustále čekám a dodělání interieru, jakmile trošku povolí sníh tak jdou na úpravu ty nárazníky, pak už to snad nechám tak jak to je :D:D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...