Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dobře :D zadní část auta už je hotová, přední chce jen trochu doladit a čeká se na nové sedačky... dneska příjdou kamínky.. takže vše jde podle plánu zatím.. přední a zadní nárazník je sundaný a jen trošičku poleví sníh tak se na nich bude pracovat taky.. až to bude tak nahodím foto..:super ,

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

dobře :D zadní část auta už je hotová, přední chce jen trochu doladit a čeká se na nové sedačky... dneska příjdou kamínky.. takže vše jde podle plánu zatím.. přední a zadní nárazník je sundaný a jen trošičku poleví sníh tak se na nich bude pracovat taky.. až to bude tak nahodím foto..:super ,

Už se na to těším, to bude hotový showcar.

Odesláno

takže slibované foto je zde.. zatím ještě bez lcd, jelikož se řeší kabeláž od nového rádia.. :

bohužel druhá strana stavitelného podvozku weitec se začla točit přes závit a nepodařila smontovat, takže levý tlumič musí jít opět ven :bacha snížení je vyfoceno ještě 7 otáček nad maximálním snížení, jelikož jiš nešlo otočit přes podběh :D uvidíme jak budou letní kola s gumama, je tam ještě rezerva :mrk

zadnihot.jpg

kufer.jpg

predek.jpg

sniz.jpg

[upravil dne 5/2/10 Sobol]

Odesláno

momentálně se čeká na komplet novou řadičku v bílé barvě, nové rádio a přední skořepinové bílé sedačky.. jakmile povolí počasí půjdou dolů nárazníky a výfuková soustava...:roker

Odesláno

možná mě ukamenujete ale přední znak dolů, vytvoření otvorů pro chlazení brzd.. zadní kvůli duplexu..

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

možná mě ukamenujete ale přední znak dolů

já určitě ne :D

videl jsem to na fotkach a moc se mi to libilo ;) kdybych měl 207 tak bych do toho šel taky.

Odesláno
Původně zaslal: Dismay.zs

Vypadá to dobře, je vidět, že tím žiješ :-), závidím ti tvou zručnost. Moc se ti to povedlo.

děkuji.. snažím se co to jde.. uvidíme jak dopadne exterier.. chystají se i změny v motoru.. tak abych mohl koncem dubna vše mít hotové..

Odesláno

Abych řekl pravdu, tak tiše závidím, hlavně tu zástavbu v kufru, ještě jsem zvědavý na ty přední sedadla, budeš ty skořepiny taky čalounit do bílé kůže, nebo je necháš tak jak přijdou???

Odesláno

už by měly být v bílé kůži, avšak objednal jsem naslepo ze zahraničí, měly by být do konce příštího týdne, uvidíme, pokud budou jiné než si představuju, tak se bude čalounit..

Odesláno

omlouvam se asi za zbytecny obrazek ale dam ho sem 207 nez znaku...

jinak ti Sobole reknu: Ty vole,tak to bude konkurence v TC!!!!!!

Más to excelentni:potlesk

Odesláno

vypadá to moc pěkně... já bych šel ještě do přelakování tak jak to má tady tento..

[upravil dne 6/2/10 Sobol]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...