Sobol Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 tohle je 24řka s full hd.. a jak ho tam máš ty zandaný?
Sobol Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 dobře zadní část auta už je hotová, přední chce jen trochu doladit a čeká se na nové sedačky... dneska příjdou kamínky.. takže vše jde podle plánu zatím.. přední a zadní nárazník je sundaný a jen trošičku poleví sníh tak se na nich bude pracovat taky.. až to bude tak nahodím foto.. ,
207James Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: Sobol dobře zadní část auta už je hotová, přední chce jen trochu doladit a čeká se na nové sedačky... dneska příjdou kamínky.. takže vše jde podle plánu zatím.. přední a zadní nárazník je sundaný a jen trošičku poleví sníh tak se na nich bude pracovat taky.. až to bude tak nahodím foto.. , Už se na to těším, to bude hotový showcar.
Sobol Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 takže slibované foto je zde.. zatím ještě bez lcd, jelikož se řeší kabeláž od nového rádia.. : bohužel druhá strana stavitelného podvozku weitec se začla točit přes závit a nepodařila smontovat, takže levý tlumič musí jít opět ven snížení je vyfoceno ještě 7 otáček nad maximálním snížení, jelikož jiš nešlo otočit přes podběh uvidíme jak budou letní kola s gumama, je tam ještě rezerva [upravil dne 5/2/10 Sobol]
Sobol Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 momentálně se čeká na komplet novou řadičku v bílé barvě, nové rádio a přední skořepinové bílé sedačky.. jakmile povolí počasí půjdou dolů nárazníky a výfuková soustava...
čakom Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 interier vypada moc dobře co se bude dit s narazníkama že pujdou dolu?
Sobol Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 možná mě ukamenujete ale přední znak dolů, vytvoření otvorů pro chlazení brzd.. zadní kvůli duplexu..
čakom Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: Sobol možná mě ukamenujete ale přední znak dolů já určitě ne videl jsem to na fotkach a moc se mi to libilo kdybych měl 207 tak bych do toho šel taky.
Sobol Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 ještě prozradím řadičku kterou jsem si koupil... ostaní fota později až budou přední nové sedačky..
Dismay.zs Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Vypadá to dobře, je vidět, že tím žiješ :-), závidím ti tvou zručnost. Moc se ti to povedlo.
Sobol Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: Dismay.zs Vypadá to dobře, je vidět, že tím žiješ :-), závidím ti tvou zručnost. Moc se ti to povedlo. děkuji.. snažím se co to jde.. uvidíme jak dopadne exterier.. chystají se i změny v motoru.. tak abych mohl koncem dubna vše mít hotové..
207James Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Abych řekl pravdu, tak tiše závidím, hlavně tu zástavbu v kufru, ještě jsem zvědavý na ty přední sedadla, budeš ty skořepiny taky čalounit do bílé kůže, nebo je necháš tak jak přijdou???
Sobol Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 už by měly být v bílé kůži, avšak objednal jsem naslepo ze zahraničí, měly by být do konce příštího týdne, uvidíme, pokud budou jiné než si představuju, tak se bude čalounit..
Rejty Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 omlouvam se asi za zbytecny obrazek ale dam ho sem 207 nez znaku... jinak ti Sobole reknu: Ty vole,tak to bude konkurence v TC!!!!!! Más to excelentni:potlesk
Sobol Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 vypadá to moc pěkně... já bych šel ještě do přelakování tak jak to má tady tento.. [upravil dne 6/2/10 Sobol]
Recommended Posts