Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

díky za rady a přiložené foto.. vzal jsem na to obří šroubovákk, kterým jsem v místech špuntu zapáčil a šlo to krásně..:papa Každopádně jsem byl nemile překvapen jaká tenká pěnka je v těch dveřích.. při nalepování tlumení jsem se bál že při sebevětším přitlačení jej protrhnu, ale nakonec jse povedlo.. :cool:

Odesláno
Původně zaslal: pretekar

Ty si ju tam nechaval??? Ja som vsetko oholil a dal som komplet tlmenie. Zaidna papierova penka. Myslim ze je zbytocna.

jo nechal, jelikož mám pásy o šíři 10 cm, tak bych to tak neudělal, to nevadí že tam zůstala..

Odesláno

jj celý plat jsem taky uvažoval, ale ty pásy se mi zdály pak jako lepší řešení ve vztahu k celému autu.. použil jsem celkem 7 rolí :ticho takže už se jen těším až vyměním stávající repra za pioneery a spolu s focalem v kufru otestuju novou hudbu.. jinak jak jsi řešil v předních dveřích ty repra..- to budu muset vyřezat, mají větší montážní hloubku než původní repra.. ten plast se mi vůbec nezamlouvá, nevím kdo jim dělal audio technika :bacha

Odesláno

No ten plast nie je idealny ale ja som ho nemenil lebo mi sadlo vsetko ako ma. Ale zadne otvory na repro som musel zvacsovat lebo mi tam nove nie a nie vojst. Vytlmene mam dvere a zadne boky fakt silno (gumoasfalt a podobne antivibracne veci)ale zvysok som nejak neriesil. Ved aj tak bez zosiku to nema moc zmysel. Ale kvalita sa posunula podstatne vyssie ako seria

[upravil dne 18.12.2009 pretekar]

Odesláno

ten plast tam bude nejspíše kvůli okna které se zasouvá.. právě jedno z reper mám s montážní hloubkou 5 cm, tak je tam hodím, uvidíme jak to tam sedne, každopádně si zadek ale musel odvrtávat ty nýty že? no zesilovač mám pouze na zadní focal subwoofer, výstup z nového rádia je 65W takže to bude na repra ve dveřích stačit..

Odesláno

Ano nyty som musel odvrtat, inak to neslo. Ja som myslel ze mas zosik komplet na cele auto, to by bolo super. Radio aj ked ma pisane 65W tak to je max a nie RMS takze ma asi tak 25-30W. Ja som preto volil repro s co najnizsim RMS vykonom tusim mam okolo 50, aby to radio ako tak stihalo utiahnut. Keby bolo viac tak to len chrci pri velkej hlasitosti a nehraje. Inak som rozmyslal ze by som si zohnal ten plastovy kryt do kufru na SW a zosik co davaju original a tam by som zakomponoval svoje vlastne veci. Hlavne aby som nedosiel o praktickost a o to malo miesta co je v kufri :nevim

[upravil dne 18.12.2009 pretekar]

Odesláno

no já to měl původně v podlaze kufru, zapuštěně a překryté mřížkou a průzvučnou tkaninou.. ale momentálně už mám na praktičnost jiné auto takže volím 24\" lcd, sklo a odkrytý subwoofer a bílou kůžu :D

Odesláno

stropní ovládání půjde taky na bílo, spodní část palubky taky.. dodělávají se dveře, momentálně není v autě ani podlaha..

Odesláno

dnes nainstalovány blaupunkty do předních dveří:

7606443000_20197_LO.JPG

hodnoty: 40W RMS, 93dB,40 Hz - 22 kHz

do zadních dveří zakoupeny:

reproduktory-hertz-dcx-165-new-default.jpg

hodnoty: 60W RMS, 93dB, 60Hz - 21 kHz

Blaupunkty hrajou skvěle, doufám že je perfektně podpoří hertzy... *39*

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...