Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Přesně tak bych to chtěl udělat. Slyšel jsem, že jsou firmy, které dělají výfukové systémy na míru, máte s tím nějaké zkušenosti?

Odesláno

Ja to prave riešim...už by som mal mat výfu.ck hotový ale dorábajú ešte intercooler. Tu je stránka kde si to dávam robiť ja www.a-m-a.sk

[upravil dne 25.6.2009 pretekar]

Odesláno

To vypadá výborně, jenom bych potřeboval něco takového okolo Prahy, nebo aspoň v ČR. Až auto budeš mít hotové tak řekneš, jak jsi spokojený. O kolik ti má vzrůst výkon?

Odesláno

hele, cim si nastriekal, ci nafarbil brzdove strmene ?

rozmyslal som od Folia Tec-u BREMSSATTEL-Lack Set ale je to celkom drahe i ked obsahuje nejaky cistič a nejaky dvojzlozkovy lak... sice neviem akee to je..

Odesláno

jooo to už nevím ale byl to přímo nějaký brake caliper spray.. kupoval jsem přes kamaráda v Barvy laky Hostivař, zrovna levné to taky nebylo ale drží na tom ta barva perfektně..

• O 2 týdny později...
Odesláno

no ty sedačky přední určitě ne.. pasují k tomu zbytku vpředu, jsou carbonové, nad zadkem ještě popřemýšlím, ale nejspíš zůstane takový jaký je..

Odesláno

momentálně jsem se rozhodl nad další úpravou a budou se šetřit penízky, do konce sezony se to nestihne ale na další sezonu bych s tím už mohl vyjet..

Odesláno

Máš to pěkný!Jak jsem to okukoval na Pardubkách tak opravdu máš za sebou kus práce:super Ale možná by bylo hezčí jak jsi říkal zadek počalounit do Carbonu,aby to ladilo se zbytkem interéru;) :potlesk

Odesláno

no teďkom už asi nebudu dělat nic- čalouním sedačky jiným a rozhodl jsem se pro něco spešl na mém autě co bude stát moc peněz, takže se nechte překvapit :P:super

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...