Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no ale jak uvidím kolik tam je vody :mrk ? když to bude zastříkané..a verze že při stříkání tam nechám průhledné místo se mi moc nezamlouvá :nevim

Odesláno

bud jak pišeš si tam necháš kousek nenastříkanýho místa nebo to budeš muset odhadovat hladinu víčkem

za krasu se musí trpět:D

[upravil dne 19.6.2009 čakom]

Odesláno

Ja by som to na tvojom mieste striekol...neviem ako na tvojom motore ale na mojom vydím len koniec hrdla a dolievam to preventívne,nemyslím si žeby to až tak obtažovalo cca raz za mesiac otvorit kapotu a doliat to doplna...aj tak si myslím že maš kapotu otvorenu častejšie než kufor:P:) .Najlepšie by bolo keby tam bolo čidlo:roker

Odesláno

no dneska jsem od porotce Tuning cupu slyšel že tam mám dát nějaký plastový kryt, že ikdyž nastříkám tu expanzku tak že zase uchyt motoru není vzhledný..:blablabla tak nevím... ten plast mi tam není po chuti- matka v 207 cabriu tam ten plast má- rok výroby 2007 a já už v 08čce ne.. :( asi vejdu v noci do její garáže :mrk:D

Odesláno

Ja myslím že nie ale ty budeš mat realnejšiu možnost to vyskušat.Inak keby náááhodou ano(som presvedčení že nie)tak ten kryt by nevyzeral zle nalakovaný do tej diamantovo červenej.

Odesláno

tak něco málo tomu pomohlo.. ale zase jsem tomu ubral na kolech..:roll , lepší tah od spodku, lepší zvuk motoru, lepší reakce na plyn.. ale jak je to studené tak si jednotka moc neumí pomoct s tím přívalem vzduchu.. (cca do minuty po startu) ale to je i tou změnou potrubí a výfuku co tam mám :myslim každopádně po minutě už to jede jak drak..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...