Sobol Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 tak nebylo to nějtěžší..to tak zvládneš.. jen na těch brzdičích jsem ale ulomil dva imbusy jinak to šlo jak po másle... Chce to ale asi lepší desky, při krutém zacházení se ze seriových začalo kouřit
Sobol Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 Dneska jsem nakoupil termopásku na svody výfuku...tak zítra se bude zase pracovat.. snad mi do toho nebude pršet.. a ikdyž tak budu pod autem :mrk
Dismay.zs Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Ty z toho auta uděláš za chvíli limuzínu za 2 mega
Sobol Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 no už jsem to zase nevydržel a nandal jí tam.. bohužel fotka není z telefonu ale z prdele.. tak aspon pro představu..
Sobol Odesláno 30. květen 2009 Autor Odesláno 30. květen 2009 řekli že to mám ještě vysoko.. tak bohužel když s tím denně jezdím a už to šlo o 3 cm dolů.. hold nízká guma.. a jinak se to líbilo..
Sobol Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 tak já je neznám ještě, se ani neorientuju v pravidlech ale vyhrál creams z infinity cars..
anyana2 Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 stačilo dát info co bylo za auta .... jako že př .. 1x 306 ... 1x205 ....... atd ¨.. jde mi to jak se zaplňuje scéna jooo tak creams má 306 vymazlenou .. nedivím se, že byl první
Sobol Odesláno 2. červen 2009 Autor Odesláno 2. červen 2009 jinak desky tam jsou ferodo thermo quiet...
Sobol Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 jak to.. třeba chvilku počkat až se načtou... ale nejsou moc velké nikterak..
207James Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Vypadá to suprově, chtěl bych se zeptat, kde si nechával dělat tu kůži na sedadla a pokud to není tajné kolikto zhruba vychází peněz, chtěl bych nechat potáhnout boky sedadel a do prostředku sedadla dát alcantru.
Sobol Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 tak nechával jsem si to dělat u sebe doma na svých rukách už se to tu probíralo.. dělal jsem si to sám... a vyšlo mě to na necelou tisícovku s materiálem..
207James Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Původně zaslal: Sobol tak nechával jsem si to dělat u sebe doma na svých rukách už se to tu probíralo.. dělal jsem si to sám... a vyšlo mě to na necelou tisícovku s materiálem.. Hledal jsem něco víc o tom koženém čalounění tady v tvém příspěvku, ale nic jsem nenašel (asi jsem špatně hledal). Chci se zeptat, jestli je to nějak složité to přečalounit? Když to čalounils, tak to našils přímo na staré čalounění, nebo ten prostředek sedadla vyřízl, podlepils a podšils spodek té kůže a přišils zpět na sedadlo? Ještě mě zajímá, odkud koupils tu kůži?
anyana2 Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 207James: k čalounění je toto téma .. (ce měl zřejmě Sobol namysli) ... si to pročti a tam se ptej
Sobol Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 rozdělal komplet, celé, koupil v řempu pak vystřihl podle střihu, podlepil, našil na původní a opět to celé všechno všil zpět.. drbačka
Recommended Posts